OFFLINE

Menő vagy ciki egy szál masniba öltözni?

2016. augusztus 14., vasárnap 15:54

A C-string-re meg a Shibue-re keresztelt, nagyon furcsa bugyi után nem hittük, hogy találunk egy ennél is bizarrabb fehérnemű opciót, de tévedtünk, mert az Asos-on nézelődve újabb gyöngyszemre bukkantunk. Ez a félig bugyiként, félig cicitakaróként funkcionáló anyagdarab minden elképzelésünket felülmúlta.

Az Asoson csak Unwrap Me, vagyis Csomagolj ki néven reklámozzák a fehérneműt, ami valójában egy masnira kötött, széles szaténszalag, kizárólag csak azokat a testrészeket takarja, amiket nagyon muszáj, és így sejthetően nem is arra találták ki, hogy vásárlója bármilyen ruhadarab alá viselje. Az apácaruhának éppen nem mondható darabhoz potom 21 euróért, azaz kb. 6500 forintért juthat hozzá, és háromféle színből választhat. Egyébként az Unwrap Me gyártója, a Bluebella nem kizárólag közönséges fehérneműket gyárt, a kínálatukban találunk pár fokkal visszafogottabb, de ettől függetlenül szexi darabokat. 

Vörös, fehér és fekete színben lehet egyelőre megvásárolni.fotó: asos
Vörös, fehér és fekete színben lehet egyelőre megvásárolni.
fotó: asos

A testmasni nem tűnik túl komfortos darabnak, főleg ha a hátsó részt nézzük, de ebből is sejthető, hogy a gyártó nem is napi viseletre, hanem egy romantikus este vágyfokozó kellékének szánta. 

Hátulról nézve nem tűnik túl kényelmes darabnak.fotó: asos
Hátulról nézve nem tűnik túl kényelmes darabnak.
fotó: asos

Ha pedig még furább dolgot akar látni, akkor nézze meg a C-string, avagy a mini bugyi használati útmutatóját, aztán a videó alatti sávon szavazzon, menő-e díszcsomagolt ajándéknak öltözni, vagy inkább ciki így hazavárni szerelmünket?

680 szavazat 638 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta