OFFLINE

Mutatjuk az őszi szezon legfurcsább trendjeit!

2016. augusztus 13., szombat 16:31

Nagyjából a divatházak őszi-téli kampányaival egy időben a Vogue.com szerkesztősége is lehozta szezonális trendajánlóját, melyben a lapnál dolgozó szakemberek mutatják be kedvenc “must-have” darabjaikat. Az első ránézésre talán szokatlan összeállítás alapján a meleg garbó, komor kabát és unalmas velúrcsizma mellé feltétlenül érdemes lesz beszerezni egy színes szőrmebundát vagy sálat, egy feltűnő inget, egy Kim Kardashian által már felkapott fűzőt, egy Szíj Melinda féle szatyrot, illetve valami rózsaszínt. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen ruhadarabokra és kiegészítőkre vadászunk az ősszel!

Hordaná ezeket a ruhákat?

  • 41
    Igen, bevállalós vagyok divat terén
  • 185
    Dehogyis, ez botrány!!!
  • 88
    Hordanék ilyet, de nincs erre felkészülve ez az ország.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta