OFFLINE

Heti kedvenc: rakott szoknya minden mennyiségben

2016. augusztus 10., szerda 13:12

Idén minden menő, ami pliszírozott, de ha a ruhák vagy a felsők ki is mennek a divatból, a rakott szoknya örök. A hajtás után mutatunk pár darabot, amit most kapni az üzeletekben, és persze ötleteket is adunk ahhoz, hogyan viselheti ezeket. 

Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy a minták keverése nem tilos, sőt, mindenkinek érdemes egy esélyt adnia a mix&match stílusnak. A leveles, trópusi mintát idén nyáron sem lehet kikerülni, a csíkos szoknya pedig időtlen viselet. 

Nyáron is lehet hordani feketét, de ez nem mindenkinek a műfaja, és szerencsére bőven lehet tobzódni az élénk és paszteles árnyalatok között. És igen, mintás rakott szoknyák is vannak, bár a választék nem túl nagy. 

A body reneszánsza viszonylag új keletű dolog, és nem tudjuk, hogy meddig tart majd a szatén bomberdzsekis őrület, de úgy tűnik, még tartja magát, sőt. Kedvenc rakott szoknyáját ezzel is viselheti, és ha fő szempont a kényelem, akkor a fehér tornacipőjét is pucolja ki. 

A maxiszoknya is a nyár egyik állandó visszatérője, és ha szerencséje van, elsőre talál olyat, aminek a hossza is megfelelő. Ha akarja, haspólóval is hordhatja, de a picit rövidebb szabású felső is jó megoldás. Azt pedig ugye nem kell részleteznünk, miért jó, ha az ön szekrényében is lapul egy farmerdzseki

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta