OFFLINE

Gombóc helyett vegyen fagylalttekercset!

2016. augusztus 9., kedd 10:55

Kevesebb csodálatos dolgot tudunk elképzelni ebben a rekkenő hőségben, mint a fagylaltot. És a fagylaltnak is van már új divatja, ez pedig a gombóc helyett a tekercs. A fagylaltmasszát jéghideg lapra öntik, ahol azonnal megfagy, és a lapáttal már készülnek is a csinos kis csigák. Mókás, viszont annál gusztusosabb, figyelje csak:

És, hogy még jobban eltereljük a figyelmét a munkáról, utánajártunk, hogy létezik-e olyan hely Budapesten, ahol ezt ki is próbálhatja. Nem kellett sokáig kutakodnunk mire ráakadtunk a „Thai fagylaltra” a Baross utcában. Itt ugyanis ugyanazzal a mechanizmussal gyártanak fagylaltot, mint ahogyan az a videón is látható. Nos, van még kedve dolgozni?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta