OFFLINE

Járjon ezüst ruhában, mint a celebnők!

2016. augusztus 5., péntek 08:23

Idén nemcsak az ünnepi szezonban menő csillogó ruhákban parádézni, hanem akár a hétköznapokba is beépíthetjük a nőiesen feltűnő trendet, amit olyan aktuális “jó csajok” és stílusikonok is elsütöttek az elmúlt időszakban, mint Gwyneth Paltrow, Rita Ora, Olivia Palermo vagy Alicia Vikander.

2016-ban javarészt a Cher és Diana Ross által divatba hozott diszkókirálynős vonal a nyerő, de még divatban vannak a metálfényű rakott szoknyák és bomberdzsekik is. A leárazásoknak köszönhetően a Zarában már 1995 forintért kap fényes felsőt, a Mangóban viszont 13.995 forint körül vannak az árak. A H&M-ben 9490 forintért kapni ezüst szoknyákat, míg az Asosnál átlagosan 5000-13.000 forintért találni csinos darabokat. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan hordják az ezüst ruhát a hírességek és csekkolja le a fast-fashion boltok kínálatát is!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta