OFFLINE

Menő vagy ciki a mellbimbós ruha?

2016. augusztus 3., szerda 09:02 |

Míg a japán Takayuki Fukuzawa két évvel ezelőtt borzolta a kedélyeket ‘Peek-a-boo' (Kukucs) néven futó mellvillantós pólójával, addig holland tervezőpáros, Joris Suk és Tessa de Boer a mellbimbó-nyomatokban látott fantáziát a közelmúltban, mi pedig nehezen tudjuk hova tenni a megosztó végeredményt.

2016-ban nem ciki tetőtől-talpig mellbimbóban járni.
2016-ban nem ciki tetőtől-talpig mellbimbóban járni.
Fotó: facebook.com/maisonthefauxfashion

A duó 2014 januárjában debütált első, ‘It's cleaning day' névre keresztelt kollekciójával az amszterdami divathéten és azóta is igyekeznek provokatív és humoros módon reagálni a divatipar aktuális bolondságaira – írja a Bulletmagazin.com a Maison the Faux couture márkáról, amelynek egyik fő célja, hogy kimozdítsa az embereket a szűklátókörűségükből.

A kellő öniróniával és humorral megáldott arnhemi márka mára ismertté vált uniszex darabjairól, mellbimbó-nyomatairól, Martens bakancs-szerű cipőiről és a hímzett kesztyűkről, aminek köszönhetően ruháik már nem csak Amszterdamban, de New Yorkban is megtalálhatóak.

We #love @_____benjamin 's #nipslip in our #boob #shirt!

Una foto publicada por MAISON the FAUX (@maisonthefaux) el

Az innovatív páros jövőbeni tervei között szerepel többek között egy bejrúti butik megnyitása, egy valóságshow beindítása, valamint az aktuális bizarr trendeket követve (trágyából készült ruha, Alexander McQueen DNS-éből tenyésztett bőrből készült bőrdzseki) egy emberillatú parfümkollekció piacra dobása. A kreatív brand jelenleg egy szürreális kampány-játékkal nyomul, amit Olya Oleinic-szel és Pascal-Joel Weberrel közösen készítettek el. Ön mit gondol a mellbimbókkal díszített ruháról: menő vagy inkább ciki ilyen cuccban provokálni az utca emberét? Szavazzon!

786 szavazat 463 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta