OFFLINE

Kinek áll jobban: Hillary Clinton vs. celebek

2016. augusztus 1., hétfő 16:35

Hillary Clinton az első nő, akiből akár amerikai elnök is lehet, egyébként jogász, politikus, volt First Lady és szenátor: annyi minden mással lehet foglalkozni a ruháin kívül, nem? De, persze. Attól még szabad a divatválasztásairól is posztolni, legalábbis a különleges Instagram-fiókot, a @hillarystreetstyle-t működtető, névtelenséget kérő New York-i ügyvédnő szerint mindenképp. Clinton ruhaválasztásait nem csak az elnökválasztási kampánnyal kapcsolatban bányászta elő az oldal szerkesztője, hanem 30 (!!!) évre visszamenően mutatja meg követőinek, miért is akkora divatikon valójában a demokratikusok elnökjelöltje.  

És ugyan visszatérő téma, hogy a nőket miért csak a ruhájukról kérdezik a vörösszőnyeges eseményeken, miért fontosabb amit viselenk, annál, amit mondanak, de ezek a berögződések megdőlni látszanak – írja a Vanity Fair. Amal Clooney ügyvédi sikereiről legalább annyi szó esik (az amerikai sajtóban), mint ruháiról és Michelle Obama gardróbjából is előszeretettel születnek cikkek, annak ellenére, hogy nem üresfejű divatmacaként van elkönyvelve.

A Vanity Fair szerint egyébként sokat elmond a jelenségről, hogy az Instagram oldal szerkesztője anonimitást kér: Michelle Obama "csak" First Lady, Melania Trump wannabe-First Lady, Hillary Clinton viszont az Egyesült Államok első női elnökjelöltje! Illik összehasoníltani Angelina Jolie-val vagy Beyoncéval? Kényes terület. "Ha sokat nézegeted Clinton ruhaválasztásait, rájössz, hogy azok divatos, tudatos választások. Nem kötelezően viselt egyenruhákról van szó, hanem tudatosan játszik a színekkel és szabásokkal, hogy nőiességet, erőt, hatalmat, nyugalmat vagy eleganciát sugározzon megjelenése, illetve ezek összességét" – mondta a Vanity Fairnek a neve elhallgatását kérő ügyvédnő.

Hillary Clinton egyébként maga tette oda Twitterén bemutatkozásába, hogy "nadrágkosztüm-rajongó", szóval talán annyira nem sértő számára sem, amikor játékból összevetik Kim Kardashiannel vagy Chloe Sevignyvel. "Szerintem Hillary kampánya más most, mint 2008-ban volt. Jobban fókuszál arra, hogy ő nő, és hogy az ő megválasztása történelmi választás lenne" – mondja az Instagramozó. Ezek után mi is bátorkodunk most egyéb érdemei helyett a @hillarystreetstyle-ról mazsolázni, sőt, gyorsan meg is versenyeztetjük az elnökjelöltet olyan celebnőkkel, akikkel az elmúlt 30 évben akaratlanul is összeöltözött. Tehát következzen eheti "kinek állt jobban?" szavazásunk!

Angelina Jolie vs. Hillary Clinton vs. Julianne Moore

Angelina Jolie egy zöld strasszos Versace ruhában pózol az egyik Golden Globe-on, Hillary Clinton a Kennedy Center Honors rendezvényen visel hasonló ruhát, Julianne Moore pedig egy Tom Ford estélyiben vesz részt a Velencei Filmfesztiválon. Ki a jobb? 

Kinek áll jobban a zöld estélyi?

 • 526
  Angelina Jolie-nak
 • 21
  Hillary Clintonnak
 • 333
  Julianne Moore-nak

Hillary Clinton vs. Amber Heard

Egy menő koktélparti-szett: Amber Heard és Hillary Clinton is büszkén visel palazzo-nadrágot!

Kinek áll jobban a bő nadrág?

 • 472
  Hillary Clintonnak
 • 312
  Amber Heardnek

Kate Hudson vs. Hillary Clinton vs. Chrissy Teigen 

És ha már a nadrágkosztümök rajongója, itt egy fehér szett is: Kate Hudson a 2012-es Velencei Filmfesztiválon visel szép fehér együttest, Hillary Clinton sajnos nem tudjuk hol, Chrissy Teigen pedig az egyik Espys gálán villant túl mély dekoltázst. 

Kin a legszebb a fehér nadrágkosztüm?

 • 381
  Kate Hudson-ön
 • 206
  Hillary Clintonon
 • 197
  Chrissy Teigenen

Lily Collins vs. Hillary Clinton vs. Bryce Dallas Howard

Lily Collins egy Vanity Fair partin villantott mélykék Zuhair Murad estélyit, Hillary Clinton az 1992-es elnöki bálon, az Inaugural Ball-on visel kéket, melyen férje, Bill Clinton elnökségének örült. Bryce Dallas Howard (jobbszélen), egy Jenny Packham ruhát visel a 2016-os Golden Globe-on. 

Kinek áll jobban a kék csipke?

 • 197
  Lily Collinsnak
 • 438
  Hillary Clintonnak
 • 143
  Bryce Dallas Howardnak

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta