10 tipp, melyekkel megszabadulhat a melltartótól

A Secret Life Of a Bio Nerd bloggerének elege lett abból, hogy bár mindenki tudja, hogy a férfiaknak és a nőknek is van mellbimbója, a nőket mégis arra kényszerítik, hogy hordjanak melltartót, nehogy véletlenül egy ruha sejtesse, hogy mi van az anyag alatt. Pedig a blogger is elmondja, hogy a melltartó kényelmetlen, kánikulában plusz egy réteg ruha, amibe bele lehet izzadni és egyébként is komfortosabb az élet nélküle. A videójában pedig bemutat tíz tippet, hogyan lehet teljes és boldog életet élni melltartó nélkül, már ha a nőnek kis mellei vannak, ugyanis a nagyobb mérettel rendelkezők ezt érthető okokból nem mindig tudják abszolválni. 

A blogger szerint egyáltalán nem fair, hogy a női mellbimbónak a társadalom szexuális többletet ad, míg a férfiak boldogan járkálnak nemhogy melltartó nélkül, de akár félmeztelenül is és senki sem feszeng emiatt. De mivel a társadalom nem tart ott, hogy elfogadja, ha egy nőnek akár csak felsejlik a mellbimbója a ruha alatt, ezért el kell takarni, erre ad tíz tippet. 

  1. Ragassza le! - lehet már kimondottan mellbimbótapaszokat kapni, használja azokat, vagy valamilyen finom ragtapaszt, választhat belőle testszínűt is. 
  2. Hordjon fodros felsőt. Ami a mellrésznél fodros, az jó eséllyel láthatatlanná teszi a mellbimbóit. 
  3. Vegyen fel vastagabb anyagú felsőket, ahol maga az anyag is eltakarja a mellbimbót de még jobb, ha olyat választ, ahol az anyag mintája is esetleg pont ott bordás, ahol a mellbimbója van. 
  4. Ha sötétebb színt hord, akkor kevésbé esélyes, hogy bármi is átlátszódjon. 
  5. Ha olyan anyagú felsőt választ, ami nem elasztikus, abban általában már eleve van mellbevarrás, ettől pedig olyan lesz az esése, mintha lenne a viselőjén melltartó. Ráadásul ha sötét és vastagabb is az anyaga, akkor rátalált a tökéletes felsőre, ami alá nem kell vennie melltartót. 
  6. Vegyen olyan felsőt, ami gazdagon díszített és a díszítések miatt nem látszódik át. 
  7. Ha valami átlátszót venne fel, mint például egy fehér póló, dobjon rá egy mellényt vagy bármit vegyen rá. Ezzel csak az a gond, hogy nem veheti le. 
  8. Ha rétegesen öltözködik, például egy pólóra vesz fel egy spagettipántos topot, sok esetben már nem is kell alá melltartó.
  9. Legyenek zsebek a mellrészen, hiszen az is plusz anyag, vagyis extra takarás.
  10. Minél mintásabb, annál kevésbé fogja mások szeme kiszúrni azt, hogy nem visel melltartót. 

+1 Hordjon azt, amit szeretne, amiben kényelmesen és jól érzi magát!

Oszd meg másokkal is!
Mustra