A legújabb őrület: 100 réteg szájfény és hajlakk

Amikor nemrég a Velveten szembejött a 100 réteg alapozót magára pakoló vlogger, még azt hittük, ez csak valami kivételesen furcsa ötlet: hamar rá kellett jönnünk, hogy ez bizony nem egyszeri hülyeség, hanem trend a Youtube beauty vloggerei körében. Újabban bármiből felpakol magára az ember irdatlan mennyiséget, az érdekes. Legalábbis a videók nézettsége azt mutatja.

Nicole Skyes például annyira trendi, hogy nem csak azzal szerez nézettséget, hogy 200 réteg szájfényt ken fel, hanem az a szájfény rögtön a trendszetter Kylie Jenner sokat kritizált terméke. A végeredmény: 1,3 millió néző (eddig) és egyben lehúzható, merev festékréteg a szájon. Meg pár komment a földhözragadt nézőktől, akik szeretnének olyan sok pénzt, hogy 20-30 dollárt csak úgy elégethessenek például úgy, hogy felkenik a szájukra egy hülye videóban.

Ez a nő kicsit túltolta és mindenből 100 réteget vitt fel – állítólag. A végeredmény mindenképp röhejes, de valószínűleg pont ez volt a cél:

Ő hajlakkal próbál nézettséget hozni, de a végeredmény elég unalmas:

Akkor már inkább ez a két aranyos lány, akik szinkronban kennek fel 100 réteg szájfényt:

Ha mindig tudni akarta, milyen 200 réteg szempillaspirál... De miért akarta volna ezt tudni???

És a végére itt van az "ultimate" 100 réteges videó, melyet már 5,5 millióan láttak. A legizgalamsabb ezeknek a túl hosszú videóknak mindig a vége, ahol már magyarázás helyett azt láthatjuk, ahogy a szereplő lehúzza magáról a 100-200 réteg szájfényt, műszempillát és undorodó arckifejezéssel forgatja a sok festéket, mintha nem épp az imént kente volna önszántából magára:

Bocsánat, igazából ez a vége: a 100 réteg akril körömlakkot még látnia kell, ennél talán egyik fenti videó sem volt értelmetlenebb/rosszabb, bár erős a verseny.

Oszd meg másokkal is!
Mustra