Kinek áll jobban a pizsama?

A korábbiakhoz képest némiképp rendhagyó "kinek áll jobban" cikkel jelentkezünk, most ugyanis nem három celebpárt, hanem két celeb-négyest szedtünk össze. A fehér nadrágkosztüm blúz nélkül viselve ugyanis olyan népszerű, hogy szinte nincs olyan celebbuli, ahol valaki ne sütné el, így nehéz lett volna a versenyzők számát kettőre redukálni. A pizsamaszerű kosztümök is nagyon népszerűek, így azokból a celebnőkből sem volt nagy szám összegyűjteni négyet, akik úgy határoztak, hálóruhában mennek bulizni. Részletek és szavazás a hajtás után!

Fehér nadrágkosztüm blúz nélkül

Juliette Binoche francia színésznő a 65. Berlinale-n vett részt a merészen dekoltált, gombostűkkel megtűzdelt, törtfehér nadrágkosztümben a 'Nobody Wants the Night' sajtóbemutatóján. A színésznő közel sem tűnik 52 évesnek, a bővülő szárú nadrág és a hozzá felvett magastalpú szandál nagyon meg is nyújtják alakját. Hozzá hasonlóan bő kosztümnadrágot vett fel Paz Vega is, aki 2015 júliusában a Vogue Paris gálavacsorájára érkezett a kelleténél talán kicsit mélyebb dekoltázzsal. 

Priyanka Chopra indiai származású színésznő 2016 áprilisában pózolt hasonló szettben a Time magazin "a jazz világának legbefolyásosabb embereihez" címzett gálán New Yorkban, és bár haja, sminkje, kiegészítői makulátlanok, a dekoltázsába lógó lánc kicsit közönséges. Kourtney Kardashian még 2015-ben a 4. éves Baby2Baby gálán mutatta meg magát törtfehér kosztümben, melyhez ezüstorrú körömcipőt vett fel. 

Balról jobbra: Juliette Binoche, Paz Vega, Priyanka Chopra és Kourtney Kardashian
Balról jobbra: Juliette Binoche, Paz Vega, Priyanka Chopra és Kourtney KardashianMarechal Aurore / Northfoto

Igazából nekünk mind a négy fehérruhás celebnő tetszik, mert a nadrágkosztüm épp olyan időtlen klasszikus, mint a kis fekete ruha: így sem Binoche, sem a többiek nem tűnnek majd nevetségesnek 10 év múlva sem ebben a szettben – vagy ki tudja? Mindenesetre önnek most kell szavaznia alább kedvencére: ön szerint kinek áll jobban a fehér szett? (Ha kicsinek találja a képet, kattintson rá, megnő!)

Kinek áll jobban a fehér nadrágkosztüm?

Pizsama a buliba

A pizsama-ruha már sokkal neccesebb választás, ez bizony kicsit sem időtlen klasszikus – tulajdonképp már ciki, legalábbis abban a formában, ahogy Rihanna vagy Naomi Campbell viseli, biztos.

Selena Gomez egy egész visszafogott verziót választott, és 2015 szeptemberében abban parádézott Párizsban. Hiába a rúzshoz igazított piros magassarkú, olyan, mintha most kelt volna fel az énekesnő. Juliette Binoche ebben a kategóriában is megméretteti magát, ő Roberto Cavallinál vásárolt be egy fehérrel szegett fekete pizsit, amiben a párizsi divathéten megrendezett Sidaction Gala Dinner-en pompázott 2016 januárjában. 

Balról jobbra: Selena Gomez, Juliette Binoche, Naomi Campbell és Rihanna.
Balról jobbra: Selena Gomez, Juliette Binoche, Naomi Campbell és Rihanna.Abaca / Northfoto

Gomezt és Binoche-t akár külön is kezelhetnénk a képen balról harmadik Naomi Campbelltől és a negyedik Rihannától, mivel utóbbi celebnők akkora túlzásokba estek a pizsama-ruha trendben, hogy azt kell hinnünk, jelmezbálra készültek. De pizsama az pizsama, szóval csak egy szavazódobozt fog találni alább.

A teljesen bolondnak tűnő Campbell talpig Gucciban borzasztotta el a többi vendéget egy amfAR vacsorán, Sao Paoloban, 2016 áprilisában. Ha így szállna fel a 4-6-osra, tuti lenne ülőhelye – én is inkább eltisztulnék a közeléből. Rihanna 2015 júliusában fenti rózsaszín, szívecskés szettben vonult New Yorkban stúdióba, és annyira túltolta a stílust, hogy még tollas házipapucsot is vett fel a szetthez. Onnan lehet sejteni, hogy nem az ágyból rángatták el énekelni, hogy gondosan felpakolta magát ékszerekkel – bár ki tudja, lehet, hogy hosszú volt az előző este és simán csak nem vette le őket.

Nincs mese, most válaszatnia kell a fenti celebnők közül egy hölgyet, aki ön szerint a legmenőbb pizsamában! Mi nem tudnánk, de önnek sok sikert!

Kim mutat jobban a pizsi?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek