Leárazás: megnéztük, hogy mit lehet kapni 2000 forint alatt

Egy hónapja tart a leárazás, és most már elvárható, hogy tényleg fillérekért jussunk hozzá az akcós cuccokhoz. Ugyan egyre több minden van 2000 forint körüli áron, nagykabátot vagy szép ruhát egyelőre nem talál ilyen olcsón.

Ha nyári felsőt keres, akkor most induljon neki, a H&M egyik üzletében már 700 forintért találtunk fekete haspólót, de ide például szoknyáért és rövidnadrágért is érdemes betérni, mert 2000 forintért már ezekből is talál bőven, ami máshol azért nem annyira igaz. Az egyik szoknya, ami két hete 3500 forint volt már csak 2000 Ft. Igaz, a Mangóban is ennyit esett a korábbi körképünkben bemutatott mini ára, de ők a kiegészítőkben erősek inkább, és a legjobb ajánlatok az online outletben vannak, itt például bátran válogathat az 1995 forintos ruhák között.

A Bershkában egy gyors kör után úgy tűnt, hogy csak haspólók vannak ennyire kedvező áron, de a honlap szerint akár culotte nadrágot is kaphat ennyiért, és ha a keretet inkább 2500 forintban határozza meg, már sokkal beljebb van. A Springfield más árfekvés, vadászni is kellett az igazán olcsó cuccokat, de innen sem biztos, hogy üres kézzel kell távoznia, a csillagos blúz például elég jó vásárnak tűnik. A Zara mindig jó helyszín egy kis kincsvadászathoz, mondjuk a képen látható felső simán megér 2000 forintot. Jó, ez is haspóló, de legalább egy kicsit kitűnik a tömegből.

És ahogy korábban is írtuk már, ha az üzletben nem talál valamit, akkor mindenképpen nézzen szét a webshopokban, rengeteg márkának van már internetes boltja, és ott azért kicsit más a választék. Ja, és a plázákban már napközben is tömeg van, főleg a próbafülkéknél, a netes vásárlással ezt a kellemetlenséget ki tudja iktatni. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek