Férfiingek a boltokban: 3000-ből is könnyű felöltözni

Legutóbb férfi cipőket néztünk, azoktól nem voltunk elragadtatva, most arra voltunk kíváncsiak, vajon ingből nagyobb-e a választék. A válasz: igen, simán lehet laza, irodába való és elegáns ingeket is kapni mindenhol, a leárazásoknak köszönhetően akár már 3 ezer forintért.

Asia Center

Az Asia Centerben is vannak férfiingek – bár eddig eszünkbe se jutott, hogy lennének –, méghozzá nem is rosszak! Kellemes, pamut anyagúak, van kockás, ünneplős, fehér, rövidujjú és hosszúujjú, egyszóval körülbelül minden ízlést lefednek (egyedül hawaii ingek nincsenek), egy gond lehet csak: a méret. Kockás ingből ottjártunkkor például csak egy darab volt, de alapingekből, azaz fehér és világoskék színű darabokból van bőven. Ráadásul átlag 2500 forintba kerül egy ing, szóval még a leárazott kínálatnál is olcsóbb az asiás.

H&M

Rengeteg menő inget leáraztak, a korábban 6-7 ezer forint körüli darabok most 3000-3500 forintba kerülnek. Van farmering, hawaii mintás, kaktuszos, egyszóval bármi, ami egy fesztiválra jól jöhet, de azok sem maradnak hoppon, akik irodába szeretnének felöltözni, ők szép fehér és világoskék pamutingek közül válogathatnak 3-4 ezer forintért.

Marks & Spencer

Ez a komoly férfiak üzlete, vasaláskönnyített, karcsúsított és normál ingek sorakoznak a polcokon: mind abszolút öltönykompatibilis, jó minőségű, ennek megfelelően 12.900 forintba kerül. Vannak lazább, inkább hétvégére való ingek, amikben kényelmesen, de valamennyire elegánsan lehet abszolválni mondjuk egy sütögetést a kollégáknál, ezek féláron kaphatók olyan 6-7 ezer forintért – nézze meg ezeket is a galériában!

Springfield

A Springfield egy remek inglelőhely pasiknak, ráadásul most a 10-12 ezer forintos darabok féláron vagy annál is olcsóbban kaphatók. Ha szeretne egy jó minőségű inget olcsón, nézzen be, hátha talál még valamit a méretében 4-5 ezer forintért!

Pull and Bear

Ha béna képzavarral szeretnénk élni, azt mondanánk, hogy a Pull and Bear a fast fashion Mekkája: ennek megfelelően nem a legjobb minőségű darabokat találtuk meg itt, de sokféle stílust kiszolgál az üzlet és így leárazva 3-4 ezer forintból megúszhatja az ingvásárlást. A strandra való pálmafás ing nem is rossz vásár (nézze meg a galériában!), de azt teljesen megértjük, ha 3995 forintért sem szeretne "Pull and Bear Staff" feliratú munkaruhának is beillő felsőt vásárolni.

Zara

A Zara annyira tele van leárazott férfiingekkel, hogy tényleg nehéz választani: annyit el tudunk azért mondani, hogy a legtöbb 5 ezer forintba kerül, ami kicsit extrább, az 6-7 ezerbe, sokféle kockás ing közül választhat, vannak teljesen őrült hawaii mintás darabok és természetesen alkalmi és irodába való ingeket is kínálnak nagy számban. A pillangós hosszúujjú inget mi kicsit erősnek éreztük, de a kígyómintás papucs után igazából ebben már nincs semmi különös.

Mango

A Mango férfiosztálya sajnos kivonult Magyarországról, de rendelni még lehet: csak a mérettel lehet probléma. Ha mégse fél attól, hogy nagyon mellélő, érdemes rendelni, mert a Mangónak nagyon jó minőségű férfiingei vannak, és most 5-6 ezer forintért juthat hozzá az alapmodellekhez, de 2995 forintért is találtunk szép inget. Nézze meg a galériában!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek