Menő vagy ciki a nyers hal a hátizsákon?

Továbbra sem kopnak ki a divatból a különféle élethű ételekkel és állatokkal díszített kiegészítők, a szénhidrátfüggőknek kedvező masni tésztás és bagettes retikül után itt van a valódi, túlméretezett sushit ábrázoló hátizsák, amit természetesen visznek, mint a cukrot a Turn-over nevű webáruházból.

Naná, hogy Japánból jön az őrület.
Naná, hogy Japánból jön az őrület.turn-over.jp

A táska, amin egy hatalmas szelet nyers hal látható egy ijesztően igazinak tűnő rizskocka tetején, három különböző típusban kapható: tojásos, garnélás és lazacos. Ezért a látványért, ami valószínűleg mindennapos a tokiói Harajuku negyedben kószáló fiatalok körében, mindössze 47.53 dollárt, 13.543 forintot kérnek a japán konyha rajongóitól – írja a rocketnews24.com.

Egész sok minden elfér a belsejében.
Egész sok minden elfér a belsejében.turn-over.jp

A feltűnő kiegészítő egyfajta díszként is hordható, de azért praktikus lehet, mivel simán belefér egy közepes méretű laptop és egyéb iskola felszerelések, a bő oldalzseb kialakításnak köszönhetően pedig még a vizespalack is tárolható benne. Ön mit gondol a sokaknak egyáltalán nem étvágygerjesztő sushi hátizsákról, menőnek találja az efféle kiegészítőket vagy inkább a ciki gombra nyom majd rá a szavazásnál?

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1740) (1992) Ciki!
Mustra