Továbbra is felkapottak a magyar modellek

Nemcsak a divathét kifutóin bukkantak fel szép számmal magyar modellek, hanem a tavaszi-nyári szezon kampányaiban, címlapjain, valamint a nemrég lement 2017-es resort kollekciók bemutatóin és katalógusaiban is. A hajtás után mutatjuk, hogy mi történt hazánk legmenőbb modelljeivel az elmúlt időszakban.

Axente Vanessát idén is leszerződtette a Chanel és a Prada

Az Attractive ügynökség 20 éves favoritja nemcsak a Los Angeles-i Protagonist 2017-es Resort katalógusában tűnik fel, de többek között ő az arca a Prada 2017-es ‘Charmed' néven futó Resort kampányának, a Chanel 2016-os nyári "Dans la lumière de l'été" hirdetésének, illetve a luxuscuccokban utazó Net-a-Porter nyári kampányának is.

Még több magyar modell a 2017-es Resort anyagokban

A tavalyi divathét-szezon egyik legnagyobb sztárja, Mink Olívia végigsétálhatott a Christian Dior 2017-es Cruise bemutatóján a barokk Blenheim kastélyban, míg Nagy Blanka a Gucci 2017-es Resort showján lejtett végig exkluzív modellként a Westminster apátságban. A New York-i Brock luxusmárka Rajzák Kingával, a Rosie Assoulin pedig Szőke Kingával reklámozza 2017-es nyaralós ruháit.

Palvin címlapon pózol, Mihalik bikinit reklámoz

Hazánk két sztármodellje sem lazsált az év első felében, a békéscsabai származású Mihalik Enikő a New York-i stylist, Lisa Marie Fernandez fürdőruha katalógusában látható, míg Palvin Barbara inkább a címlapokban volt erős a szezonban. A 22 éves modell a Coca-Cola kampány mellett látható többek között az Instyle Korea, az Elle Italia, valamint az Allure Russia borítóján a nyáron.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek