Pár ezer forintért is beszerezheti az MTV logós felsőt

Míg az előző években a Jeremy Scott féle barbies, macis és super mariós szerelések voltak divatban, addig idén várhatóan a Marc Jacobs féle MTV logós pólók és pulóverek uralják majd a fesztivál- és utcaidivatot. Legalábbis erre utal a tervező napokban bemutatott Resort kollekciója, melyre jól láthatóan nagy hatással volt a 80-as évek zenei világa és az amerikai zenei tévécsatorna, ami egészen döbbenetes, de idén ünnepli 35. születésnapját.

마크제이콥스 버전의 MTV! #mjre17 #Repost @themarcjacobs ・・・ Backstage beauties #iwantmymtv #editor_gn

Una foto publicada por W Magazine Korea (@wkorea) el

Szerencsére MTV logós pólót és pulóvert szezonálisan több fast fashion márka is piacra szokott dobni, de érdemes a turkálókban is szétnézni, szinte mindig van egy-két MTV feliratos darab, ugyanis a csatorna 2006-os évfordulója óta nem telt el úgy szezon, hogy valaki ne látott volna fantáziát az örökzöld motívumban.

Amennyiben nem szórna el több száz dollárt egy hétköznapinak tűnő dizájnerfelsőre, akkor rendelhet a csatorna hivatalos oldaláról is, ahol 19.99 dollárt, 5445 forintot kérnek egy pólóért. Az Asosnál valamivel olcsóbban, 10 fontért, 3953 forintért osztogatják az MTV-s felsőket, míg az Aliexpress-szen átlagosan 5170 forintot kérnek egy ilyen pólóért. Az eBayen botlottunk bele a legjobb árakba, innen már 819-1900 forintért is rendelhet.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek