Mutatjuk a nyár legnagyobb fürdőruha trendjeit

Nemcsak a fesztiválidőszak van a nyakunkon, hanem a strandszezon is, így épp ideje utánajárni annak, hogy mégis milyen fürdőruhákat érdemes beszerezni a nyáron. A felhozatalt elnézve szerencsére kikopott a tavalyi év nagy slágereként emlegetett neoprén bikini és a trikini, a hajtás után mutatjuk, hogy milyen darabok közül érdemes válogatni 2016-ban!

Itt-ott kivágott és félvállas egyrészesek

Nemcsak a vörös szőnyeges eseményeken tarolnak az itt-ott kivágott darabok, hanem a strandokon is, így szinte a legtöbb márka fürdőruha-kollekciójában megtalálható a fazon, ami remekül leköveti és ki is emeli az alakot. Az Asosnál 10 ezer forintot kérnek egy csíkos darabért, az Araksnál viszont akár 90 ezer forintba is kerülhet egy minőségibb fürdőruha.

Bátran variálja az egymástól eltérő színeket és mintákat

Mi jobb egy új fürdőruhánál? Természetesen két új fürdőruha, ami valójában négy is lehet, ha az összeillő felső és alsó részt összekombinálja egy másik bikini felső és alsó részével. Az idei szezonban nemcsak megengedett, de szinte kötelező is a kreativitás, ne féljen összeereszteni a virágmintát a csíkos vagy a pöttyös darabokkal sem!

Divatban vannak a fehérneműnek látszó fürdőruhák

Számos márka dobta fel egy kis csipke vagy tüll betoldással egyrészes fürdőruháit, de az utcai divatrendekhez igazodva a strandon is menőnek számítanak majd a fűzős és a mélyen dekoltált darabok. Az Asosnál például 13 ezer forintot kérnek egy fehérneműnek látszó nyakbaakasztós darabért, míg a Zarában 7995 forintot kell fizetni egy fehér fűzős egyrészesért.

Visszajött a Baywatch stílus

A legendássá vált fazont C.J. Parker karaktere tette mindenki számára felejthetetlenné a Baywatch című sorozatban a nyolcvanas évek végén. A Pamela Anderson által divatba hozott fazon idén nemcsak a klasszikus piros színben menő, de felkapottak a napernyő-csíkos, valamint a neon árnyalatú darabok is. Egy életmentős fürdőruháért 26 ezer forintot kérnek az Asosnál, a csíkos verzióért pedig 44 ezer forintot kell fizetni a Solid & Striped üzleteiben.

A fürdőruhapiacot is megfertőzte a hippiláz

A tervezők jópár szezon óta divatban tartják a hatvanas-hetvenes évek stílusát, aminek köszönhetően akár színes, horgolt bikinikben is napozhatunk a nyáron. Ezeknek a daraboknak az egyik nagy előnye, hogy a bikinifelsőket könnyen átmenhetjük az esti programokra is. A Kiini Swim 33 ezer forintra árazta be a színes bikiniket, de a H&M-ben már 3990 forintért is talál hippimintás felsőt a szezonban.

A strandra is betört a katona stílus

Jó ideje nem kopnak ki a military trendek az utcai divatból, de azért azon meglepődtünk, hogy a fürdőruha szektort is elérte az őrület, így szinte az összes márka idei kollekciójában megtalálhatóak az olaj- és méregzöld egyrészesek és bikinik. A Mangóban 6995 forintba kerül egy klasszikus felsőrész, az alsóért 4595 forintot kérnek, a H&M-ben egy cipzáros bikinifelsőért 3990 kell fizetni.

Puffos ujjú és fodros bikinik

Ezt a vonalat is a kifutókról vették át a fürdőruha-tervezők, ugyanis számos divatház építette be kollekciójába a puffos ujjú ruhákat és a fodrokat. A trend természetesen ennél jóval falatnyibb formában lett rádolgozva a fürdőruhákra, a Giejo 33 ezer forintért árulja mellkidobós verzióját, az Asos pedig 10 ezer forintot kér egy rózsaszín fodros egyrészesért.

Hosszúujjú fürdőruha

Ezt a fazont elsősorban azoknak ajánlják a Refinery29.com szerkesztői, akik inkább szeretik elkerülni a napfényt, minthogy sütkérezennek benne. A leégéstől és egyéb allergiás tünetektől kiválóan védő formában látott fantáziát a Mara Hoffman, mely viccesen egy napot is ráapplikált fürdöruhájára, amiért 108 ezer forintot kérnek a márkaboltokban. Még több fürdőruháért kattintson a galériára!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek