Rojtok, bojtok, hímzések - így öltözhet hippinek idén nyáron

Már tavasszal sejtettük, hogy nem ússzuk meg a hippiskedést, de nincs ezzel semmi baj, és a bohém ruhadaraboknak és a kiegészítőknek nemcsak a fesztiválos szettekben van helye, bátran feldobhatja velük hétköznapi öltözökét is. A hajtás után talál egy gigagalériát arról, hogy mire számíthat az, aki most tárazna be bojtos és/vagy hímzett cuccokból, és el leshet egy-két tippet is hogyan/mivel érdemes ezeket hordani. 

Blúzok

Ha mutogatná a hasát vagy inkább a kellemes laza blúzokért rajong, mindenképpen megtalálja a számítását, tényleg rengeteg hímzett felső van. Tízezer forint környékén már olyan darabokat is találhat, amiket kabátkaként is viselhet, de vannak köpenyszerű felsők is, amelyek valószínűleg a fesztiválozó lányok viselnek majd előszeretettel. A leghűségesebb társaik ezeknek - ahogyan a lookbookos - fotókon is látja a farmernadrágok és szoknyák, de nem kell ragaszkodni ehhez a felálláshoz, ahogyan a hippis rövidnadrágokat és szoknyákat sem kell feltétlenül fekete vagy fehér felsővel hordani. 

Ruhák

Két csapásvonal van: a fehér alapon kék és a fekete alapon több színű hímzések. Előbbi nagyon előnyös kánikulában, az utóbbi pedig nagyon divatos. A legolcsóbbban a H&M-nél juthat hozzájuk, itt már 3990 forintért is találtunk egy cuki, elefántos miniruhát, de ha ennek többszörösét is hajlandó kifizetni, akkor a Mango, a Zara és a Pull&Bear is jó lelőhely. 

Rövidnadrágok és szoknyák

A mintás rövidnadrágok már évek óta divatban vannak, ahogyan a miniszoknyák is. Ha nem akar rájuk sokat költeni (van, amiért például 10 ezer forintot kérnek), akkor érdemes megvárni a leárazásokat, mi minden évben találkoztunk ilyen ruhadarabokkal, igaz, nagy részük ekkor már mérethiányos volt. Az új webshopoknak köszönhetően szerencsére nagyobb lett a kínálat, de korántsem akkora a választék mint a hímzett, etnós blúzokból és ruhákból. 

Kiegészítők

Ha szereti a szövetnadrág és az ing, vagy a farmernadrág és a póló párosát, akkor mindenképpen nézzen körül a bizsuknál, ugyanis az ilyen kiegészítőkkel bármikor feldobhatja a megszokott, esetleg kicsit unalmas összeállításokat, és nem kell azonnal a gigantikus nyakláncokkal kezdeni, elég egy rojtos fülbevalót vagy egy karkötőszetett beszereznie. A Mango internetes boltja remek lelőhely, de a Zarában is talál feltűnő darabokat. Táskákért az Oyshóhoz is érdemes benézni, de a Reservednél is találtunk szép darabokat. 

Lábbelik

Mivel nyár van, a szandálokra koncentráltunk. A Reservednél 8995 forint egy platform, mintás szandál, de ennek majdnem a dupláját kell kifizetnie, ha mondjuk a Stradivarius hímzett, megkötős lábbelijét választja. Egy mintás papucsot mondjuk már 4000 forintét is vehet, lásd a galériánkban látható lábbelit, egy, az afrikai szöveteket idéző espardilles cipőt pedig már 2990 forintért is. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek