Négygyermekes háziasszony a Gucci új kedvence

A napokban Londonban bemutató Gucci még tavaly októberben indított el egy programot, melynek keretében néhány tehetséges Instagramozóval működtek együtt. Így került képbe az ötven éves brit háziasszony, Helen Downie is, aki @Unskilledworker néven tölti fel munkáit az oldalra, ahol már több mint 216 ezer követője van – számol be a divatipar legújabb felfedezettjéről a Wmagazin.com.

***Eyes wide open @lallo25 This is defo fan art. #alessandromichele #guccicruise17

Una foto publicada por Unskilledworker (@unskilledworker) el

“A Gucci megvásárolta az “Oh To Be A Boy for Alessandro Michele” című képemet, ami most Alessandro gyönyörű stúdiójának falán lóg” – mondja a négygyermekes anya, aki két évvel ezelőtt, miután szerencsésen túlélte a mellrákot, úgy döntött, hogy sosem késő belevágni és autodidakta módon megtanult festeni.

The Gucci Chronicles This is definitely fan art @lallo25 #gucciss16 #alessandromichele #*** Anya's Dreaming.#unskilledworker

Una foto publicada por Unskilledworker (@unskilledworker) el

“ A fiam barátja mondta, hogy fel kellene töltenem ezeket a képeket az Instagramra, mivel ott bármi megtörténhet. És valóban nem volt rossz ötlet. Ha van valamid, amit megmutatnál másoknak, akkor ott a helyed” – magyarázza Downie, aki az olasz divatház előtt 2014-ben dolgozott már együtt Nick Knighttal, a fotós az Alexander McQueen kiállítás apropóján rendelt tőle illusztrációkat. Majd nem sokkal később már a Gucci 2015-ös őszi-téli kollekcióját illusztrálta egy kiállításra.

Me. I'm so lucky to have had my photograph taken by @chrisfloyd I have loved his work since I first saw it in these squares. The direct gaze that he captures resonates with me.

Una foto publicada por Unskilledworker (@unskilledworker) el

“A kezdetekben meglehetősen szégyellős voltam, de eljött az a pont, amikor már nem lehetett a névtelenség mögé bújni, így megmutattam magam és posztoltam magamról képet” – folytatja a sikeres háziasszony, akinek több közös fotója is van már a Guccit újragondoló tervezővel és posztjait olyan szakmabeliek osztják meg, mint például a világ egyik legismertebb sminkmestere, Pat McGrath.

Hello Hong Kong! ***. Thank you @mingpaoweekly amazing to be featured with @drawbertson, @paperfashion and @blairz ***

Una foto publicada por Unskilledworker (@unskilledworker) el

A vegyes technikával dolgozó Helen Downie állítása szerint egy kis helyiségben napi egy képet tud elkészíteni, de addig nem fekszik le, míg nincsen készen az aktuális munkával. A Guccit jól láthatóan inspiráló háziasszony alkotásait, hihetetlen karrierjét és mindennapjait ide kattintva követheti!

Thank you @wmag * Alessandro Michele is as beautiful as the clothes he dreams up. #alessandromichele #nolongernotyet#unskilledworker

Una foto publicada por Unskilledworker (@unskilledworker) el

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek