OFFLINE

Ezért a tusvonalért két órát kell ülni a sminkben

2016. május 30., hétfő 10:54

Amikor a modell szót halljuk, általában Kate Moss, Naomi Campbell vagy éppen Cindy Crawford jut eszünkbe. A topmodellek azonban csak a szakma néhány százalékát teszik ki, sokkal többen vannak azok, akik bár keményen dolgoznak, még soha nem hallott róluk és valószínűleg nem is fog. Pedig gondjaik nekik is akadnak, ezek közül a legfontosabbak talán a hiányos jogi szabályozások – többek között erről is szól a Refinery oldalán talált Shit Model Management Instagram-fiók is, ami mémekkel mutatja be az egyébként szomorú helyzetet.

Amikor a márka mindenkit (öltöztető, fodrász, sminkes, büfés, stb.) bejelöl a fotón, csak a modellt nem. Amikor két órát ül a sminkben és a végén csak egy kék színű tusvonalat kap. Amikor rózsaszínben indult el a castingra és félúton jön az email, hogy feketében várják. Ismerősek ezek a helyzetek? Persze hogy nem, hiszen ön nem modell, így más nehézségekkel kell szembenéznie minden nap. Mindenesetre ha megnézné, mi nyomja a manökenek lelkét, ajánljuk ezt az Instagram-oldalt, ahol mémekbe öntötték a modellek nyomorát. 

Íme néhány kedvencünk, a többiért viszont kattintania kell, de előre szólunk: minimális angoltudás szükséges!

"Csak egy kicsit nyúlunk hozzá a képekhez" – mondták.

Amikor egyébként egész jó napja van, de aztán eszébe jut valami hülyeség, amit egy válogatáson csinált egy évvel ezelőtt:

Amikor egész nap a hidegben fotóznak, visszaveszi a rendes ruháját, majd utána szólnak, hogy újra kéne fotózni pár kockát:

Kedvencünk: Amikor megkérdezik, iskola miatt utazik-e, majd amikor azt válaszolja, hogy nem, munka miatt, akkor így néznek rá:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta