OFFLINE

Megtaláltuk a tökéletes álommelót!

2016. május 29., vasárnap 17:49

“Mindig is szerettem a divatot, már egészen kislány koromtól kezdve. Teljes mértékben egyetértek Christian Diorral, aki egyszer azt mondta, hogy nem lehet túl sok időt tölteni a tökéletes cipő kiválasztásával és ez valószínűleg így van a táskákkal is” – mondja az egykori modell, Charlotte Staerck, akinek munkája felett a mai napig nem tértünk napirendre.

A szerencsés Staerck ugyanis főállású "táskavadász" a Chelsea-i Handbag Clinic nevű cégnél, ahova olyan divatházaktól szállítja le és kutatja fel a legritkább vintage darabokat, mint a Chanel, az Hermés, a Mulberry, a Gucci és a Louis Vuitton. Hát mi ez, ha nem álommeló?

Régi luxustáskákat hajt fel munkaidőben!
Régi luxustáskákat hajt fel munkaidőben!
Fotó: Swns.com / Northfoto

“Ügyfeleink szeretnek átugrani ebédidőben, hogy beszerezzenek egy Chanel pénztárcát vagy csak pletykáljanak egyet és megnézzék a legújabb szerzeményeinket. Gyakran a várólistákon való vesztegléstől is meg tudjuk kímélni a vásárlóinkat – mondja a szerencsés táskavadász, akinek álommunkáját Lottie Helen néven ide kattintva tudja követni a Twitteren.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta