OFFLINE

Íme a legújabb menyasszonyi ruha trendek

2016. május 27., péntek 08:59

A nemzetközi divathetet követően nem sokkal mutatták be a 2017-es év első felének menyasszonyi ruha trendjeit, melyből kiderül, hogy bár még mindig tartják magukat a mentazöld és pasztellszínű darabok is, azért várhatóan a fehér valamelyik árnyalatában fogjuk majd kimondani a boldogító igent a jövőben is.

Legnagyobb meglepetésünkre a legtöbb menyasszonyi ruhatervező beépítette kollekciójába a Chanel 2015-ös őszi-téli haute couture bemutatóján felvonultatott modern nadrágkosztüm fazont, de továbbra is menőnek számítanak majd az olyan klasszikusok, mint a lábvillantós vagy a mellkidobós ruha, a habos-babos csipke-, illetve tüllcsodák, de többen figyelembe vették az aktuális trendeket is a tervezés során. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen menyasszonyi ruhákban gondolkodott Oscar de la Renta, a Marchesa, Elie Saab vagy az idei kedvencünk, Lela Rose!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta