OFFLINE

Heti kedvenc: pizsamafelső kabát és blézer helyett

2016. május 25., szerda 13:41

Az idei nyár egyik trendje a pizsamafelső (vagyis az arra hajazó ingek/blúzok) lesz, amivel nyugodtan helyettesítheti a megunt felöltőit. A hajtás után mutatjuk is, mire gondoltunk. 

Ha szeret úgy öltözni, mintha most kelt volna ki az ágyból, akkor e heti kedvencünkhöz vehet egy pizsamaszerű nadrágot is. Hogy ne legyen annyira otthonszagú a szettje a bő póló helyett vegyen hozzá inkább egy szűkebb felsőt, ami - ha kedveli az ilyesmit - lehet olyan is, amiből kicsit kilátszik a hasa. 

A kényelmesebb vonalnál maradva a mintás, bő nadrág helyett felvehet egy boyfriend fazonú farmert is, és ha leveri a víz az idén is divatos gyógypapucsoktól, akkor tehet egy próbát a vitorláscipővel is. 

Ideje elővenni a rövidnadrágokat, az aprómintás, virágos és csíkos darabok egyaránt divatosak lesznek idén is. Ha akarja szandállal is felveheti, de ha szívesen hord magassarkút, akkor azzal is jól mutat ez az összeállítás.

Itt a nyár, használja ki, és halmozza a színeket. Nem mintha ez ősszel vagy télen tilos lenne, csak ilyenkor mintha mindenki sokkal bátrabban kísérletezne. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta