A vörös színű sliccelt ruha nem újdonság

Napok óta mindenki Bella Hadid Cannes-ban viselt vörös, egyébként elég extrém módon felsliccelt ruhájáról beszél. Éppen ezért nem mehetünk el amellett, hogy közöljük: nemcsak a stílus, de a fazon sem számít újdonságnak, ugyanis Rita Ora hasonlót lőtt el a 2014-es MTV Video Music Awards díjátadón. Természetesen az adta magát, hogy a két celebnőt egymás mellé tegyük, önt pedig választás elé állítsuk: döntse el, melyikük néz ki jobban a ruhában. Rajtuk kívül mutatunk még két fásliruhát és hogy valami szépet is lásson, a végére hagytunk egy A-vonalú midiszoknyás párost.

Sliccelt vörösben

Bella Hadid egy filmpremierre ment el Cannes-ban, az eseményre pedig egy visszafogottnak alig nevezhető Alexandre Vauthier estélyit vett fel. A szettet unalmas kiegészítőkkel dobta fel: fekete magassarkút és körmöklakkal sem trükközött. Több kristályékszer is lógott rajta, a hajszín nekünk pedig túl sötétnek tűnik, a frizura pedig mint egy szalagavatós remek.

Rita Ora Donna Karantól választott egy ruhát két évvel ezelőtt az MTV Video Music Awardsra, amihez vörös topánt húzott fel és majdnem mindegyik ujjára került egy ezüstgyűrű. Szőke haját hátranyalatta, így még jobban érvényesült az egyébként is hangsúlyos sminkje.

Ki a jobb?

Kötözött fehérben

A következő két celebnőben több dolog is közös: egyrészt még soha nem hallottunk róluk, másrészt ugyanazon az eseményen jelentek meg hasonló ruhában. Dascha Polanco színésznő a fehér múmiaszerkót fekete magassarkúval, vörös körmökkel és fémes hatású kistáskával vette fel. Ujjaira aranyékszerek kerültek, és ha csak a celebnő fejét látjuk valahol, simán elhinnénk, hogy Jessica Alba néz ránk.

Daniela Di Giacomo műsorvezető aranyszínű magassarkú szandállal vette fel a ruhát, az ékszerei is hasonló színűek voltak, a szettet pedig bordó ajkakkal és derűs kék körmökkel egészítette ki.

Kinek áll jobban?

Midiben csillogva

Elég aktuális téma nálunk, ugyanis két héttel ezelőtti StyleCouch posztunk témája pont az volt, hogy mivel érdemes hordani, és hol lehet beszerezni szép midiszoknyákat. Adriana Lima egy, a szoknyrészen virágokkal, a felsőrészen flitterekkel díszített darabban jelent meg az idei Met-gálán, lábaira pedig fekete cipőt húzott, kezében ugyanilyen színű táskát cipelt. Több ezüstékszert is viselt, ajkaira pedig vörös szín került.

Hoppá, Allison Williams április közepén hasonló ruhát viselt egy privát rendezvényen, igaz, ő világos királykék topánt választott hozzá. A kiegészítőket ő nem vitte túlzásba, mindössze pár gyűrűt és egy köves fülbevalót vett fel, illetve a sminkje is visszafogottra sikerült.

Ki a jobb?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek