OFFLINE

Kirúgták az Alibabát a hamisítás ellenes csoportból

2016. május 21., szombat 09:58

A Nemzetközi Hamisítványellenes Csoport már fel is függesztette az Alibaba tagságát, ugyanis ahogyan az óriás webárház beszállt, olyan tagok, mint a Gucci, a Michael Kors és a Tiffany & Co azonnal ki is léptek az International Anti-Counterfeiting Coalition-ból (IACC), vagyis a Nemzetközi Hamisításellenes Csoportból. A non-profit szervezet egyébként a hamisítványok és a kalózmásolatok ellen küzd, az Alibaba pedig az a cég, amire a legtöbb nagy divatmárka úgy néz, mint magára a Sátánra a sok hamis termék miatt.

Alig egy héttel a felvételt követően került sor a az olyan üzletek tagságainak felfüggesztésére, mint az Alibaba, a Wish.com, vagy a The Real Real. Az IACC lépésére az Alibaba diplomatikusan csak annyit nyilatkozott, hogy a lépés ellenére is hisz abban, hogy közös összefogással vehetik fel a harcot a hamisítványok ellen. 

Jennifer Kuppermann az Alibaba nemzetközi ügyeiért felelős embere elmondta: "Akár a tagjai vagyunk az IACC-nek, akár nem, folytatni fogjuk a produktív és eredmény orientált együttműködésünket a márkákkal, kormányokkal és az iparág szereplőivel." 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta