OFFLINE

A 14 legszebb estélyi Cannes-ból

2016. május 20., péntek 10:42

A végéhez közeledik a 69. Cannes-i fesztivál, mi pedig úgy döntöttünk, az ott látott ruhákból készült Kinek áll jobban posztunk mellett megmutatjuk a szerintünk legszebb estélyiket, amiket a celebnők viseltek a másfél hetes rendezvényen. A vörösszőnyeges képeket elnézve idén az egyszínű ruhák voltak a leginkább népszerűek, de válogatásunkba bekerült több mintás is.

Amal Clooney egy madártej színű estélyit választott az Atelier Versacétől, amikor férjével, George Clooney-val megjelent a vörös szőnyegen, a ritka színű ruha meglepően passzolt a bőrtónusához. Céline Sallette a mintásak táborát erősítette és már csak azért is tökéletes a szettje, mert nem egy fehér-nude-fekete, hanem egy metálos magassarkút húzott hozzá. Az "egyszerűen szép" listánkra többen is felkerültek: Eva Herzigova egy fehér Diorral, Juliette Binoche pedig egy éjkék Armani Privével. A galériánkba bekerült egy magyar híresség is: a topmodell Palvin Barbarát púderrózsaszín ruhában és Messika ékszerekkel fotózták le. 

Ne maradjon le semmiről, kattintson a képre, amiből galéria nyílik!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta