OFFLINE

Heti kedvenc: lenge szaténkabát tavaszra és nyárra

2016. május 18., szerda 14:32

Többféle variációt ajánlottunk már kabátokból és dzsekikből erre a szezonra, és most tovább bővítjük a kört. Ezúttal egy ballonszerű szaténkabátra esett a választásunk, mert kicsi az esélye annak, hogy egy ilyen szembejön velünk az utcán.  

A blúz, ceruzaszoknya és fatalpú szandál hármasa remekül illik e heti kedvencünkhöz, de önnek nem kell ennyire gondosan ügyelnie a színek harmóniájára, nyugodtan játsszon az árnyalatokkal és a mintákkal. 

Ha a szűk szoknya nem az ön világa, de szereti a nagyon nőies összeállításokat, akkor egy derékban megkötős, lefelé bővülő ruhát is választhat. És a vastag talpú szandál helyett magassarkút, sőt, tornacipőt is felvehet hozzá. 

Most végre tobzódhatnak azok is, akik imádják a trapézszabású farmernadrágokat és a vállat szabadon hagyó blúzokat. A magas sarkú cipőhöz persze most sem kell ragaszkodni, akár egy lapos szandállal is működhet ez a szett. 

Ha egyszerre szeretne lezseren és kicsit elegánsan öltözni, akkor a fehér póló és a fekete szövetnadrág kettősénél kevés jobb dolog van. A kiegészítőkkel persze azért variáljon, hogy ne unalmas és hétköznapi, hanem egyedi legyen a megjelenése.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta