OFFLINE

Kinek áll jobban: Cannes-i különkiadás

2016. május 16., hétfő 09:42

Mi más is lehetne szokásos hétfői posztunk témája, mint a 11-én elstartoló 69. Cannes-i fesztivál. Most a ruhák közötti teljes azonossága helyett inkább szín és anyagbeli hasonlóságokat kerestük – és találtunk is: Julianne Moore például olyan fekete, csillogó kiegészítőkkel díszített ruhában jelent meg a vörös szőnyegen, amit Caitriona Balfe-on is láthattunk, Julia Roberts-hez hasonlóan pedig Victoria Beckham is overálban jelent meg a filmfesztivál első napjaiban.

Csillogó feketében

Caitriona Balfe ír színésznő és modell egy Louis Vuitton-estélyiben ment el Cannes-ba, a fekete gyöngyökkel és áttetsző kristályokkal díszített ruhához pedig egy metálos kistáskát választott. A pontosan vállig érő, egyébként teljesen egyszerű, oldalt kettéválasztott, enyhén kócos haját nagyon szeretjük és örülünk, hogy a sminkkel sem tette tönkre az egyébként tökéletes szettjét.

Nem kevésbé volt csinos Julianne Moore sem: az ő helyenként áttetsző Givenchy Couture-ruhájának volt egy kisebb uszálya is, amit az ügynökségi fotók alapján (ezt megnézheti a galériában is) egy ügyeletes segítő igazított be minden egyes fotóhoz. Smaragdból készül gyűrűt és fülbevaló viselt, körmeit pedig pezsgőszínűre festette.

Ki a jobb?

 • 1131
  Caitriona Balfe
 • 1195
  Julianne Moore

Csillogó testszínűben

Bella Hadid és Blake Lively estélyijei annyira közelítettek a nude árnyalathoz, hogy először konkrétan azt hittük, csak a testükre ragasztottak néhány csillogó kiegészítőt. Hadid Cavalli Couture-ben ment a vörös szőnyegre, amihez ránézésre milliós nyakláncot és karkötőt vett fel, haját pedig hátranyalta.

Blake Lively ruháját az Atelier Versace biztosította, a paneles-flitteres megoldás pedig különösen jól mutatott a második gyerekével terhes színésznő alakján. Bár a cipő csak ráközelítve látszik, elmondjuk, hogy egy metálos színű, platformos, bokapános magassarkút vett fel. 

Kinek áll jobban?

 • 1027
  Bella Hadid
 • 1343
  Blake Lively

Overálban

Victoria Beckham szerényen Victoria Beckhamben ment Cannes-ba, ami egészen pontosan egy fekete, pincérszerkóra hasonlító overált takar. Beckham egy fekete magassarkút vett fel az egyébként bővebb szárú darabhoz, mi pedig nem tudunk mást nézni, csak a párcentis kikukucskáló bőrfelületet a lábfején. A haját hátrafogta, a sminkje pedig – tőle megszokottan – szemhangsúlyos volt.

Julia Roberts egy kicsit maszkulinabbra vette a figurát: a hosszanti csíkos Givenchy-overálhoz fehér inget választott. Lábaira egy matt bőr magassarkút húzott, körmeit pedig bordóra festette. Melyikük nézett ki jobban?

És az overál?

 • 1135
  Victoria Beckham
 • 1267
  Julia Roberts

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta