OFFLINE

A nyakörvszerű lánc és a nagyi kitűzője a sláger

2016. május 14., szombat 17:51

A 2016-os őszi-téli kollekciókat felvonultató divathéten nemcsak a ruha-, a kiegészítő- és a sminktrendek voltak figyelemfelkeltőek, hanem az ékszerirányzatok is, amiket elnézve idén menőnek számítanak majd a kilencvenes évek stílusát idéző ezüst láncok és fülbevalók, illetve a jópár szezon óta divatban tartott nyakörvszerű choker nyakláncok is.

Az inkább közelinek, mint távolinak tűnő kilencvenes évek mánia mellett a divatházak előszeretettel építettek be antik hatású ékszereket és brossokat a kollekcióikba, de felkapottak voltak a természeti őselemek, a gyöngyök, a nagyi ékszerek és a kristályokkal kirakott fülbevalók és nyakláncok is. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen bizsukat lesz majd érdemes beszerezni a Chanel, az Alexander McQueen, a Gucci vagy a Saint Laurent tervezői szerint!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta