OFFLINE

Egész életében rosszul kötötte be a cipőjét

2016. május 14., szombat 10:11

A HuffPost oldalán futottunk bele a hírességek stílustanácsadójaként foglalkozó Ashley Weston videójába, amiben több lábbelin is azt mutatja meg, hogy miként kell bekötni annak fűzőjét. Nos, valószínűleg nem vagyunk egyedül azzal, hogy az egész életünket úgy éltük le, hogy teljesen máshogy kötöttük meg – éppen ezért itt lent megmutatjuk a videót, nehogy tévedésben élje le a hátralevő évtizedeit!

Ha most nincs ideje/alkalma megnézni a kisfilmet, akkor elmondjuk, hogy a bakancs esetében annak szárára kell tekerni a cipőfűzőt, a bőr félcipőnél bele kell tűrni a nyelv alá, hogy még csak ki se látszódjon, a sport- és vitorláscipőknél pedig külön technika van arra, hogy ne álljon úgy a masnik vége, mint a szamár füle. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta