OFFLINE

Nem volt nehéz túlöltözni a brit derbi nőit

2016. május 12., csütörtök 15:44

Míg az Angliában rendezett ascoticheltenhami vagy epsomi derbire nem feltétlenül tud stílusosan felöltözni az úri közönség, addig az amerikai Kentucky-i derbin egymást érték a feltűnő, de elegáns és csinos kalapok és ruhadarabok. A 142. alkalommal megrendezett Churchill Downs-i eseményen megjelent hölgyek ugyanis szépen kirittyentették magukat és szebbnél-szebb virágos, tollas, tüllös és csicsás kalapokban indultak el fogadni, koccintani és szurkolni a derbire. A galériára kattintva megnézheti, hogy hogyan öltözték túl az amerikai (wannabe) gazdagok az angol (wannabe) arisztokratákat!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta