OFFLINE

Mindenki nagyon szép volt a májusi BAFTA-díjátadón

2016. május 9., hétfő 15:12

Nem önnel van a baj, ha úgy érzi, nemrég volt a BAFTA: év elején már volt egy díjátadó, a májusi kiadás viszont minden évben a tévés műsorvezetőké, színésznőké. Bár itt is jelentek meg celebek (igaz, február 14-hez képest elenyésző számban) , viszont a most vasárnapi esemény különlegessége mégis inkább az volt, hogy mindenki meseszép ruhát vett fel. A folytatásban meg is találja ezeket, ráadásul bónuszként azt is megnézheti, hogy festett a férfiak közül (szerintünk) legjobban öltözött Tom Hiddleston!

A prímet a külföldi újságok szerint Amanda Holden vitte el és ezt mi is osztjuk. A televíziós műsorvezető egy ezüstös flitterekkel kirakott, uszállyal ellátott estélyit vett fel, a szettet pedig tökéletesen kiegészítették a hasonló színben játszó kiegészítő (többek között a Cartier Love karkötője). Szerettük még Anna Williamson terhes szettjét is, Katherine Jenkinsnél pedig nemcsak a ruha egyszerű szabását, de éjkék színét is.

Bár férfiként a csokornyakkendős eseménykre nehéz felöltözni, annak azért örültünk, hogy Tom Hiddleston nem fekete, hanem sötétkék mellett döntött. Éppen emiatt őt is megnézheti a galériánkban, hajrá!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta