Alexander McQueenben tekintette meg Katalin saját magát

Katalin hercegné ismét ellátogatott a Nemzeti Portrégalériába: először arról írtunk, amikor 2013-ban tekintette meg saját szörnyű portréját, majd arról, amikor első terhesruhájában látogatott múzeumot. Most ismét saját magát tekinthette meg a galériában, de ez alkalommal nem béna festmény, hanem menő fotók készültek róla, mégpedig a júniusi brit Vogue címlapjára.

Ezzel párhuzamosan megnyílt a Nemzeti Portrégalériában a "Vogue 100: A Century of Style" című kiállítás, mely a lap brit kiadásának 100 éves fennállását ünnepli. A brit Vogue-ot 1916-ban indították, azóta több mint 280 megjelent lapszám áll a kiadó, a Condé Nast raktárában, többek közt ezeket állítják most ki a Nemzeti Portrégalériában, Londonban. Katalin a kiállítást május 4-én a galéria vezetőjével, Nicholas Cullinannal és a brit Vogue szerkesztőjével, Alexandra Shulmannal nézhette meg – írja a Daily Mail.

A hercegné az alkalomra egy púderszín együttest választott, a ruha egy több mint 2000 fontos Alexander McQueen, melyet nem először visel – a csinos rózsaszín szettet 2014-ben láthattuk Katalinon az ausztrál turnén. Ez alkalommal a hercegné színben illő clutchot és magassarkút vett fel a könnyű gyapjúruha mellé és sminkje is hasonló tónusú, visszafogott volt. Ennyi halványság mellé jól illett a hangsúlyosabb, 2000 fontos Monica Vinader gyémántnyaklánc, a hozzá való fülbevalóval és a hercegné órája is szépen kivillant a pasztellszín összképből.  

A hercegné a galériában elbeszélgetett a fotóssal is, Josh Olinsszal, aki megdicsérte, hogy remek modell volt, mivel a képeken egyáltalán nem jön át, hogy a januári hidegben készültek. Május 4-én egyébként a hercegné három hivatalos megjelenésen is részt vett, reggel egy Michael Kors Collection kabátot viselt, melyet már szintén megvillantott az ausztrál turnén, L.K. Bennett clutchot (185 font) és cipőt (195 font) választott hozzá.

Délelőtt az Anna Freud központba egy szürke, 800 fontos Roksanda ruhát vett fel – ezt is viselte már korábban, 2011-ben és 2012-ben. Az Anna Freud központban egy nagyon fontos dolgot árult el a királyi családról Katalin: a gyerekeknek van egy hörcsögük, Marvin, aki vidéki lakukban él, Anmer Hall-ban, ahol jelenleg az egész család is pecózik. A hörcsögről sajnos nincs kép, amint lesz, közöljük!

Oszd meg másokkal is!
Mustra