OFFLINE

Prada-részvényekkel mentené a struccokat a PETA

2016. május 5., csütörtök 13:32

A PETA még februárban posztolt egy elég durva videót "Ezek a struccok a Prada és az Hermès miatt halnak meg" címmel, az állatvédő szervezet pedig most egy újabb fronton nyit az állatkínzó luxuscégek felé: részvényeket vásárol a divatházaktól, hogy aztán beleszólása legyen a folyamatokba, írja a The Fashion Law.

A tavaly nyári Hermès-részvények vásárlása után most az olasz divatház is megerősítette, hogy a PETA részvényeket vett tőlük. A struccsztori egyébként most csúcsra jár: a szervezet ugyanis kiderítette, hogy a struccokat egyéves korukban mészárolják le, hogy aztán libabőr hatású táskákat készítsenek belőlük. „A PETA beviszi a harcot a tárgyalótermekbe is, ahol az éves gyűlésen lehetősége lesz megkérni a céget, hogy vessenek véget a struccbőr használatának" – nyilatkozták.

Kétmillióba kerül és 3 színben kapható. Mindenki jobban járt volna, ha ez a táska nem születik meg.
Kétmillióba kerül és 3 színben kapható. Mindenki jobban járt volna, ha ez a táska nem születik meg.
Fotó: prada.com

Azt egyik oldal sem árulta el, hogy mekkora részesedése lett a szervezetnek a Pradában, de annyit tudni, hogy több mint egy részvényről van szó. Tavaly ugyanis ennyit vettek az Hermèsben, miután egy videót is bemutattak a cég krokodilfarmjain történő kegyetlenkedésről. Az ügynek az lett a vége, hogy Jane Birkin megkérte a céget, adjanak más nevet a róla elnevezett táskának.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta