OFFLINE

Heti kedvenc: az életmentő esőkabát

2016. május 4., szerda 15:59

Az előrejelzés szerint egy ideig biztosan nem fog elállni az eső, és persze esernyőt is cipelhetünk magunkkal, de néha jobb megoldás egy vízálló kabát. Szerencsére van miből válogatni, most pedig megmutatjuk, hogyan is hordhatja a boltokban kapható esőkabátokat. 

Lényeg a kényelem, a pulóvernél és a farmernél pedig kevés kényelmesebb ruhadarab van. Ha pedig lábbelit kell választani, akkor ennek jegyében a tornacipő a megfelelő választás. Persze esőben és sárban a fehér sportcipőket jobb elfelejteni, de akár hiszi, akár nem, nem csak ilyeneket lehet manapság kapni.

Ha nem unt még rá a zöld parkára, akkor vehet egy ehhez megszólalásig hasonlító esőkabátot is, szintén jól variálható darab, és ha már tavasz van, vegyen hozzá élénk színű darabokat, ezektől talán a legborúsabb időben is jobb lesz egy kicsit a kedve. 

Használja ki az áttetsző kabát adta lehetőségeket, és vegyen valamilyen nagyon mintás és színes ruhadarabot alá, mondjuk a képen látható szoknyát, de ezt egy hasonlóan feltűnő felsővel is megfejelheti. 

Jobban szereti a monokróm szetteket? Remek, öltözhet tetőtől-talpig feketébe is, ha úgy tartja kedve, és nem feltétlenül kell feltűnő kiegészítőket felvenni hozzá, de azért legalább legyen egyvalami, ami más színű.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta