OFFLINE

Másképp néz majd Rita Ora Guccijára, ha megismeri a történetét

2016. május 2., hétfő 13:57

Az történt, hogy Beyoncé kiadott egy új albumot, a rajta található egyik szám dalszövege miatt pedig elég sokan azt hiszik, hogy Jay-Z megcsalta őt. A leggyanúsabb Rita Ora, aki nemrég ráerősített a pletykákra: ugyanabban a Gucci-ruhában jelent meg, amit kolléganője a Formation klipben viselt. Véletlen? Aligha. Médiahack? Ez annál valószínűbb. Nem a mi feladatunk azonban megfejteni ezt a történetet, így divatrovat lévén arról szavazhat, melyik celebnőnek állt jobban ugyanaz. 

Az ominózus Gucci

A közel ötperces klip itt megtekinthető, ebben van több olyan rész is, ahol Beyoncé egy vízen lebegő rendőrautón kitárt karokkal önjelölt Jézust játszik (?). A produkcióhoz fekete bakancsot húzott a lábaira, göndör haját pedig feltűzte. Ennél több sajnos nem látszik belőle. Rita Ora pár nappal ezelőtt jelent meg hasonló szerelésben, igaz ő – valószínűleg az együttműködésnek köszönhetően – fehér adidas sportcipőt vett fel hozzá. Cigarettáját, iratait és telefonját a kezében cipelte, a szett pedig nem szűkölködött kiegészítőkben: a több karkötő mellé felvette Máté Péter ikonikus napszemüvegét is és egy szerény R (Rita) medállal díszített nyakláncot is (ami az összeesküvéseket kedvelők szerint valójában J betű és Jay-Z-re utal...).

Kin jobb?

 • 181
  Beyoncé
 • 293
  Rita Ora

Zöld szerelésben

A következő szetteket is a Gucci szponzorálta és hasonlóan ízlésesek, mint az előbbiek. A dzsekit csak az üzletekben árulják és 3500 dollárt, azaz közel egymillió forintot kérnek el érte, a nadrág viszont neten is elérhető, igaz azon is 1980 dolláros, azaz 545 ezer forintos árcímke lóg. Marjorie Harvey Instagramon posztolta a fura szettet, amihez bordó magassarkú cipőt vett fel. Rihanna már korábban elsütötte ugyanezt, igaz, ő fehér, bőrből készült magassarkúval vette fel, amikor március végén Manhattanben sétálgatott. A dzsekire hulló hajára hirtelen azt hittük, gallér (az ujjak végén is található szőr, csak azért), viszont legalább a rúzs jól állt neki.

És a zöld szett?

 • 205
  Marjorie Harvey
 • 150
  Rihanna

Fűzős dekoltázs

Lily Aldridge-nek és Selena Gomeznek is megtetszett a T by Alexander Wang márka 40 ezer forintos body-ja. Előbbi pár napja Los Angelesben sétálgatott benne, hozzá pedig egy bő szárú, szaggatott farmert, fémgolyókkal kivert lábbelit és egy kis fekete táskát és napszemüveget vett fel. Az énekesnőt viszont még márciusban fotózták le benne, amikor egy párizsi kávézóból tartott kifelé farmersortjában, fekete blézerében, nyitott orrú csizmájában és Louis Vuitton táskájával. 

Kinek áll jobban a fekete body?

 • 305
  Lily Aldridge
 • 80
  Selena Gomez

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta