OFFLINE

Ez a divat Michelle Obama szerint

2016. május 1., vasárnap 18:42

Utolsó szezonját tölti a Fehér Házban Barack Obama és családja, mivel 2016. November 8-án megkezdődik a már most nagy izgalmakkal szolgáló elnökválasztás, amit követően az év utolsó hónapjában választják majd meg formálisan is az elnököt és az alelnököt.

Az elnök természetesen nem lazsálja el az utolsó hónapokat sem, olyannyira, hogy Argentína mellett ellátogatott Kubába is, ami többek között azért is bír történelmi jelentőséggel, mert 1959 óta nem járt amerikai elnök hivatalos úton az országban. Obamát a tavalyi európai kiruccanáshoz hasonlóan elkísérte felesége és két kamasz lánya, akik ezúttal is csinos, javarészt virágmintás ruhakölteményeket csomagoltak be az útra. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy mennyit változtak az Obama lányok és hogy milyen dizájnerszereléseket viselt a First Lady az elmúlt hónapokban!

Az elnöki párt és az egyre rövidebb szoknyákban pózoló Obama lányokat ide kattintva az Instagramon is bekövetheti!

Anyjához hasonlóan Malia Obama is a virágmintás ruhákat részesítette előnyben Kubában. Ezen a képen például egy Shoshanna által tervezett szettben örül együtt apjával.

Sharing a laugh en la Habana. #CubaVisit ****

Una foto publicada por The White House (@whitehouse) el

A First Lady egy csipkebetétes fehér ruhában táncoltatta meg a 106 éves Virginia McLaurint a Fehér Házban.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta