OFFLINE

Egy perc alatt változhat unikornissá

2016. április 30., szombat 15:17

Nem kell többet izgulnia, végre megérkezett a szivárvány színeiben pompázó arcpirosító! Miután a hasonló kvalitásokkal rendelkező szemhéjpúderért a fél internet megbolondult, éppen itt volt az ideje az újabb őrületnek. A metálfényben csillogó pirosító a Redditen tűnt fel a napokban, ahol egy kétségbeesett felhasználó próbálta megtalálni a választ arra, hogy hol lehet megvásárolni ezt a csodát. Szerencsére gyorsan meg is jött a válasz, a bitter.lace.beauty kínálja, potom 22 amerikai dollárért (6000 forint) – ami nyilván a hülyének is megéri. A szomorú hír viszont az, hogy éppen készlethiány van a termékből, de állítólag hamarosan újra kapható lesz.

A képek alapján a pirosító segítségével simán elmaszkírozhatja magát egy unikornisnak, vagy csillogó-villogó szivárványnak, esetleg egy "Én kicsi pónimnak", a hatás mindenképpen drámai lesz. Esetleg ha már most azonnal rákapott a pirosító ízére de nem akar ennyi pénzt áldozni az idei tavasz sminkőrületének menjen el egy játékboltba, garantáljuk, hogy valamelyik Barbie-s kiegészítő tartalmaz egy ilyen sminkpalettát. Vagy próbálkozzon szemhéjpúderrel.

Ön szerint megéri az árát, tehát menő, vagy inkább ciki ez az új őrület?

14134 szavazat 27964 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta