OFFLINE

A világ legdivatosabb nyulának külön szabója van

2016. április 29., péntek 17:41

A kutyák és macskák után úgy tűnik, a nyulak is világuralomra törnek az Instagramon, legalábbis Pui Pui már 24 ezer követővel rendelkezik. A holland lop típusú törpenyúl ráadásul nem csak cuki, de mindig nagyon divatos is, a házi szabójának köszönhetően. 

Pui Pui Tokióban él, a divat egyik fővárosában, így nem csoda, hogy odafigyel arra, hogy mindig jól nézzen ki. Ebben a gazdája is segítségére van, ugyanis Mumitan az, aki a nyuszi jelmezeit és ruhadarabjait megvarrja. Pui Pui ruhatárában a Sherlock Holmes ihletésű darabokon át az irodai viseletig minden megtalálható, de ha úgy tartja kedve, királynak öltözik, vagy éppen Mikulásnak. A FIFA világbajnokságra pedig természetesen focimezben készült, de a profiljából az is kiderült, hogy nem csak pózolni, de fényképezni is tud. A nyúl reklámszerepléseket is vállal,  az első Melbourne-i nyulas kávézó is vele hirdeti magát. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta