OFFLINE

Kvíz: mikor találták fel ezeket a háztartási gépeket?

2016. április 28., csütörtök 17:28

Jelentősen könnyítettek az életünkön az automata háztartási gépek: nem kell például kézzel csavarni a ruhákat mosás után, vagy manuálisan felverni a tojásfehérjét. Bár annak természetesen tudatában voltunk, hogy ez nem mindig volt, egy-két találmányról nem gondoltuk volna, hogy annyi idős, amennyi. Éppen ezért arra gondoltunk, hogy készítünk egy kvízt, amiben 10 termékről kell kitalálnia, hogy vajon mikor pattant ki az ötletgazdája fejéből.

Természetesen nem a legrégebbi verzióra vagyunk kíváncsiak (hiszen akár egy darab bot is számíthat mixernek), hanem arra, hogy mikor találták fel az elektromos változatokat. Tesztelje tudását pár perc alatt, aztán pedig jól lepődjön meg!

Minden kérdés megválaszolására 45 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta