OFFLINE

Távoznak a Calvin Klein tervezői

2016. április 28., csütörtök 08:38

Nemcsak a Dior, a Saint Laurent, a Lanvin és a Versace házán táján történtek drasztikus változások az elmúlt időszakban, hanem a Calvin Klein-nál is, ahol a hónap középen hivatalosan is bejelentették, hogy az amerikai luxusmárka női és férfi kollekcióiért felelős kreatívigazgatók, Francisco Costa és Italo Zucchelli távoznak a divatház éléről. Costa 2003 óta vezeti a női kollekciók tervezését, Zucchelli 2004 óta áll a férfi kollekciók mögött – írja a Vogue. A bennfentes pletykák szerint a divatház egy embert akar felkérni a női és férfi kollekciók tervezésére, melyet eddig ketten vittek, és Raf Simons és Hedi Slimane is esélyes a megüresedett posztra.

“Szeretném megköszönni Francisco és Italo elmúlt évtizedben nyújtott teljesítményét és megingathatatlan elkötelezettségét a Calvin Klein márka iránt. Mindketten mérhetetlenül hozzájárultak ahhoz, hogy a Calvin Klein márka világelsőnek számítson a divatiparban és ezt hatalmas odaadással és kreativítással tették meg” – nyilatkozta a sajtónak az ügyről a márka vezérigazgatója, Steve Shiffman, aki üdvözölte a dizájnerek kreatív stratégiáját, mely segítségével a fokozatosan háttérbe szoruló farmer- és fehérneművonalat is sikerült visszahozni a köztudatba. A sikerhez nagyban hozzájárult az ügyes marketing is, hogy olyan befolyásos celebekkel harangozák be kollekcióikat, mint Kendall Jenner vagy Justin Bieber.

A Fashionista.com gyűjtése alapján készítettünk egy összeállítást arról, hogy milyen minimalista stílusú és elegáns ruhakölteményet tervezett a brazil származású Francisco Costa az olyan A-listás sztároknak, mint Jennifer Lawrence, Diane Kruger, Lupita Nyong'o vagy Emily Blunt. A galériában mutatjuk, hogy mi volt a menő a divatháznál az elmúlt 13 évben!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta