OFFLINE

Heti kedvenc: a szűk farmerszoknya

2016. április 27., szerda 19:22

Ahogy írtuk, tavasszal nem ússzuk meg a hippiskedést, és ebbe a farmerszoknya is belefér. Persze a szegetlen aljú, mert az most annyira menő. A hajtás után mutatunk négy összeállítást, amiből ihletet meríthet. 

Egyelőre nem úgy tűnik, de biztosan visszatér majd a jó idő, és akkorra tökéletes lesz az összeállítás. Az inget kigombolva és összecsomózva is hordhatja, a belebújós cipő helyett pedig egy balerina vagy egy fehér sportcipő is jó választás lehet. 

Bőrdzseki és fekete bokacsizma nagyon sok nő szekrényében van már, és fekete pólót sem olyan nehéz találni. Nem is kell más még mint egy menő napszemüveg és egy kicsit különlegesebb táska. 

A fekete pólót persze lecserélheti egy kockás ingre is, ezekből még mindig miriádnyi van a boltokban, a bokacsizmát pedig egy magassarkúra, és egy szép nyaklánccal még egy leheletnyivel elegánsabbá varázsolhatja szettjét.  

A ballonkabát nemcsak térd alá érő és világos színű lehet, hanem rövid és/vagy fekete is, de e heti kedvencünkhöz persze bármelyik színt és fazont felveheti. A virágos blúzzal és feltűnőbb kiegészítőkkel pedig egy kicsit feldobhatja ezt a párost.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta