OFFLINE

Kificamodott könyöknek köszönhetők ezek a fürdőruhák

2016. április 26., kedd 17:50

Magyar bikinimárka bemutatóján jártuk, és hogy őszinték legyünk, kicsit szkeptikusak voltunk a dologgal: ritkán hallani sikeres magyar bikinitervezőkről és a fürdőruha amúgy is ingoványos terület, nehéz rendesen megcsinálni és rengeteg lehetőség van ízléstelen holmikat tervezni. Pozitívan csalódtunk, a Pelso tervezője ugyanis finom ízléssel, minőségi anyagokból dolgozik és olyan fürdőruhákat készített 2016 nyarára, melyek kortól és súlytól függetlenül bárkinek jól állhatnak és úgy tűnhet ki bennük az ember a tömegből a strandon, hogy nem érzi magát bohócnak.

"Hat és fél éve kezdtünk, az egész egy könyökficammal indult: ez egyébként nagyon kellemetlen dolog, és emiatt kaptam beutalót egy gyógyfürdőbe. Heti háromszor a gyógyfürdőben ücsörögni számomra elég unalmas volt, de a medencében ülve feltűnt, hogy mindenkinek milyen csúnya törülközője van, miért nem úgy néznek ki itt az emberek, mint egy wellness hotelben? Innen indult a gondolatmenet, aminek a végén megkerestük a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt-t, hogy szeretnénk boltot nyitni az egyik fürdőben ilyen kiegészítőkkel. Csodák csodájára kivehettünk egy üzlethelyiséget és elkezdhettünk dolgozni. Annak már 5 éve, hogy fürdőruhákkal is foglalkozunk, most két fürdőben vagyunk jelen, a Gellértben és a Széchenyiben, emellett online rendelhetők a termékeink" - mondja a Díványnak dr. Bálint Attila, kreatívvezető, akit azt is megtudtuk, hogy a fürdőruhák UV-, klór- és thermálvízálló anyagból készülnek, tehát jóval tovább bírják a strapát, mint egyes fast fashion darabok. Emellett a fürdőruhák nem is kimagaslóan drágák, 20 ezer forint alatt mindet meg lehet kapni.

A 2016-os kollekción egyébként visszaköszön egyfajta retró ihletés, és mintákat, strasszokat itt ne keressen: letisztult, színblokkolt, egyszínű fürdőruhákat árul a Pelso, melyek mind üde színfoltot képeznek a rendre túlcsicsázott bikinik piacán. Sok az egyberészes, de vannak bikinik és egyfajta trikini is: ugyan nincs túl sok fazon, de pont elég van ahhoz, hogy mindenki találhasson közülük az alkatának megfelelőt. Ha ez nem lenne elég, a legtöbb Pelso fürdőruha variálható, többféleképp is hordható, és bár eredetileg nem vastag mellemelő szivaccsal árulják őket, lehet beléjük azt is tenni. A finom tapintású és állítólag tartós anyag két irányban rugalmas, így nem csúszik el olyan könnyen és kényelmes viselet. Egyelőre S-től XL-ig van méretsor, de ha minden jól megy, lesz még Pelso plus size kollekció is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta