OFFLINE

Itt a perfekt megoldás, ha tökéletes lábkörmökre vágyik!

2016. április 25., hétfő 16:17

Japánok. Naná. Ki más? Megint a japánok rukkoltak elő valami eszement ötlettel, ami valójában tökéletes megoldást nyújt, ha nem ér rá a pedikűröse, vagy éppen időhiányban szenved. Itt a lakkozott körmű zokni! Nem viccelünk, egy japán cég piacra dobta a zoknit, amely instant megoldást nyújt, ha vészhelyzet van, és azonnal cselekedni kell. A 3000-4000 forintnyi jenért kapható csodák jól jöhettek volna Katalinnak, akinek a lábfején a fél világsajtó rugózott, skandallumot kiáltva, amikor indiai útja során le kellett vennie a cipőjét a vallási előírások miatt. Igen, ez volt az az utazás, ahol a hercegné összesen 13,6 millió forintot érő ruhát vonultatott fel, de tegye a szívére a kezét, ön a Zarából meg a New Lookból öltözködne, ha hercegné lenne?

Mindenesetre a zoknik mindenki számára elérhetőek, itt csak a méretekből adódhatnak gondok, esetleg abból, hogy nem vehet fel rövid ruhát a zoknikhoz. A rendeléshez keressen azért egy japánul tudó havert, bár ha tovább terjed az őrület, nyárra már az Ázsia centerben fogjuk kétezerért venni. Már ha szeretnénk. Szeretnénk?

757 szavazat 891 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta