OFFLINE

Anna Wintour zokogásban tört ki Kanye West divatbemutatója alatt

2016. április 25., hétfő 18:23

Sok mindent el lehet képzelni a Vouge mindig szigorú tekintetű főszerkesztőjéről, de azt kissé nehezen, hogy a sötét napszemüvege alatt könnycseppeket morzsol el Kanye West divatbemutatója alatt. Pedig Seth Meyers műsorában bevallotta, hogy ez történt, de nem attól, mert annyira imádta, vagy éppen annyira gyűlölte Kanye West  túlárazott és szokatlanul ronda csöves ruháit. 

Anna Wintour is hivatalos volt a Yeezy 3 bemutatójára, ő pedig valamiért el is látogatott, pedig már az előző kollekció darabjai is borzalmasak voltak. Wintour azonban adott egy esélyt a rapper / ruhatervező / zenei producer / amerikai elnök / Jézus  szerepében parádézó Kanye Westnek. A felénél azonban rájött, hogy kár volt, ezért megpróbált lelépni a Madison Square Gardenben tartott eseményről, csakhogy a pincében kötött ki és eltévedt. Fél órát bolyongott azzal a tudattal, hogy Kanye West szakadt ruhái az utolsó kollekció, amit látott, mielőtt egy pincében ragad örökre, és ettől sírva fakadt. Szerencséjére egy biztonsági őr rátalált és kivezette az alagsorból, mielőtt súlyosabb idegösszeomlás kapott volna a balul sikerült divatbemutatótól. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta