OFFLINE

Öltözzön fogtündérnek a Szigetre!

2016. április 24., vasárnap 10:59

Nyakunkon a fesztiválszezon, aminek köszönhetően lassan előszivárognak a szekrény aljáról a rojtos kimonók, a virágokkal díszített fejdíszek, a farmersortok, gumicsizmák és kockás ingek. Pörgős időszak előtt állunk tehát, amin felbuzdulva készítettünk egy galériát arról, hogy milyen szerelésekben szórakoznak a szabadban a hírességek, de egyúttal inspirációt is gyűjthet a saját fesztiválozós összeállításaihoz!

Nem ciki, ha nem szeretne olyan vadul festeni, mint a Burning Man vagy a szupermenő Afropunk fesztiválozói, idén ugyanis várhatóan az olyan hétköznapiasabb szettek is trendinek számítanak majd, mint a csipkeruha, a rojtos hasítottbőr mellény, a testszínű ruhák, kezeslábasok vagy az övtáskák. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen ruhadarabokat és kiegészítőket lesz érdemes beszerezni a nyáron!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta