Nem találja ki, mennyibe kerül ez a rongy

Nemrég összeadtuk, mennyibe kerültnek Katalin hercegné indiai turnés ruhái: akkor a Facebook oldalunkon többen kifogásolták, hogy mit számolgatunk, de most el kell keserítsük önöket, ismét árakról lesz szó. 

Mentségünkre szóljon, hogy most csak egy ruhát veszünk elő, azt is a Katalinnál jóval kevésbé népszerű Kardashian-klán tag, Kylie Jenner viseli. A legifjabb Jenner-lány, akivel bármit el lehet adni, és több tízmillióan követik a közösségi oldalakon, épp nem csinált semmit, csak megjelent a Coachellán egy tök egyszerű kis ruhában: felvett egy selymesen csillogó fekete kombinéruhát és egy fehér pólót. Nincs semmi extra a megjelenésében, sőt, cuki, ahogy a fotófal előtt álldogál a gyűrött neglizsében, fején egy kamu (?) Louis Vuitton kendővel.

Jól áll Jennernek a ruha
Jól áll Jennernek a ruhaAri Perilstein / Europress / Getty

És mi ebben az egészben a pláne? Az, hogy a kis feketét az Olsen-ikrek tervezték. De további részletek elárulása előtt tippeljen egyet, vajon mennyi pénzbe kerül egy ilyen spagettipántos, gyűrött kis ruha, amiben Jenner fesztiválozni megy!

Mennyibe kerül ez a fekete ruha?

Csak akkor görgessen a kép alá, ha túl van a tippelésen!

Kattintson a képre, ha egész alakos fotót is szeretne Kylie Jennerről!
Kattintson a képre, ha egész alakos fotót is szeretne Kylie Jennerről!Ari Perilstein / Europress / Getty

A színésznőként felnövő Olsen-ikrek régóta egyengetik luxusmárkájuk, a The Row útját, mi is többször írtunk már róluk: először azért, mert rájuk szállt a PETA egy szőrös, 17 ezer dolláros táska miatt. Aztán azért, mert közel 12 millió forintot kértek egy limitált szériás hátizsákért, ami akkor is őrületes összeg, ha Damien Hirst saját kezűleg tervezte a zsákokra a pöttyöket.

Nos, hogy tetszik a ruha?

A The Row nem az alacsony árairól ismert márka: nézzen csak körül a Net-a-porter.com-on, ahol megtalálja a legújabb kollekciót. Ha most készítenénk egy "értelmetlenül drága designer-darabok" című cikket, valószínűleg belekerülne a 225 fontos (88 ezer forintos) sima fehér póló vagy a 280 fontos (110 ezer forintos) kis felső. Ebből azért már lehet sejteni, hogy az 50 ezres tipp rossz volt.

Az tippelt jól, aki az 500 ezres nagyságrendet jelölte meg.

Ugyanis egy Kylie Jenneren is látott ruha – ami vagy könnyen gyűrődik, vagy nem vasalt a kisasszony – 1450 fontba, azaz 572 ezer forintba kerül. 100% selyem, csak tisztítóban tisztíttatható és van neve is, úgy hívják, hogy Aneme. Ha jobban megnézi, hogy áll Kylie Jenneren, felfedezheti, hogy valószínűleg azért kellett alá a fehér póló, mert túl mélyre van vágva a félmilliós dressz a hónaljrésznél, így kilógna alóla a melltartó. (Meg persze azért, mert ez most épp divatos.) Nem tudom, ön hogy van vele, én azért ennél többet várnék ennyi pénzért, de nem ez a lényeg: hanem az, hogy most újra szavazhat, immár arról, mi a véleménye adott ruháról!

Megérne ez önnek félmillió forintot?
Megérne ez önnek félmillió forintot?

(Azt, hogy Jenner ruhája a The Row terméke, a Daily Mailtől tudjuk, ne minket szidjon, ha ön szerint a celebnő nem is azt viseli!!!)

Oszd meg másokkal is!
Mustra