OFFLINE

Nem találja ki, mennyibe kerül ez a rongy

2016. április 23., szombat 12:36

Nemrég összeadtuk, mennyibe kerültnek Katalin hercegné indiai turnés ruhái: akkor a Facebook oldalunkon többen kifogásolták, hogy mit számolgatunk, de most el kell keserítsük önöket, ismét árakról lesz szó. 

Mentségünkre szóljon, hogy most csak egy ruhát veszünk elő, azt is a Katalinnál jóval kevésbé népszerű Kardashian-klán tag, Kylie Jenner viseli. A legifjabb Jenner-lány, akivel bármit el lehet adni, és több tízmillióan követik a közösségi oldalakon, épp nem csinált semmit, csak megjelent a Coachellán egy tök egyszerű kis ruhában: felvett egy selymesen csillogó fekete kombinéruhát és egy fehér pólót. Nincs semmi extra a megjelenésében, sőt, cuki, ahogy a fotófal előtt álldogál a gyűrött neglizsében, fején egy kamu (?) Louis Vuitton kendővel.

És mi ebben az egészben a pláne? Az, hogy a kis feketét az Olsen-ikrek tervezték. De további részletek elárulása előtt tippeljen egyet, vajon mennyi pénzbe kerül egy ilyen spagettipántos, gyűrött kis ruha, amiben Jenner fesztiválozni megy!

Mennyibe kerül ez a fekete ruha?

 • 233
  Max 50 ezer forint és az már sok is.
 • 124
  Van ez a ruha 100 ezer forint is!
 • 217
  Szerintem simán elkérnek érte 200 ezret.
 • 256
  Kylie Jennernek az is belefér, hogy 500 ezerért vegyen kombinét.
 • 195
  Akár 1 millió forint is lehet az ára, miért ne?

Csak akkor görgessen a kép alá, ha túl van a tippelésen!

A színésznőként felnövő Olsen-ikrek régóta egyengetik luxusmárkájuk, a The Row útját, mi is többször írtunk már róluk: először azért, mert rájuk szállt a PETA egy szőrös, 17 ezer dolláros táska miatt. Aztán azért, mert közel 12 millió forintot kértek egy limitált szériás hátizsákért, ami akkor is őrületes összeg, ha Damien Hirst saját kezűleg tervezte a zsákokra a pöttyöket.

Nos, hogy tetszik a ruha?

 • 376
  Ingyen se kéne!
 • 98
  Nemrég túrtam hasonlót.
 • 23
  Szuper, tetszik!
 • 26
  A szerző hülye.
 • 120
  Kylie Jenner is hülye.

A The Row nem az alacsony árairól ismert márka: nézzen csak körül a Net-a-porter.com-on, ahol megtalálja a legújabb kollekciót. Ha most készítenénk egy "értelmetlenül drága designer-darabok" című cikket, valószínűleg belekerülne a 225 fontos (88 ezer forintos) sima fehér póló vagy a 280 fontos (110 ezer forintos) kis felső. Ebből azért már lehet sejteni, hogy az 50 ezres tipp rossz volt.

Az tippelt jól, aki az 500 ezres nagyságrendet jelölte meg.

Ugyanis egy Kylie Jenneren is látott ruha – ami vagy könnyen gyűrődik, vagy nem vasalt a kisasszony – 1450 fontba, azaz 572 ezer forintba kerül. 100% selyem, csak tisztítóban tisztíttatható és van neve is, úgy hívják, hogy Aneme. Ha jobban megnézi, hogy áll Kylie Jenneren, felfedezheti, hogy valószínűleg azért kellett alá a fehér póló, mert túl mélyre van vágva a félmilliós dressz a hónaljrésznél, így kilógna alóla a melltartó. (Meg persze azért, mert ez most épp divatos.) Nem tudom, ön hogy van vele, én azért ennél többet várnék ennyi pénzért, de nem ez a lényeg: hanem az, hogy most újra szavazhat, immár arról, mi a véleménye adott ruháról!

(Azt, hogy Jenner ruhája a The Row terméke, a Daily Mailtől tudjuk, ne minket szidjon, ha ön szerint a celebnő nem is azt viseli!!!)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta