OFFLINE

Menő vagy ciki a tacskós nénis kitűző?

2016. április 22., péntek 13:26

Újabb kitűzőkkel rukkolt elő Udvardi Ramóna, a Popular Pins megálmodója. Korábban már rajongtunk egy sort a Taki bácsis és a Bud Spenceres kitűzői kapcsán, most azonban itt az új kollekció fővárosi életérzéssel. 

Idén tarolnak a felvarrók, de mutatunk az egyenmintáknál sokkal jobbat: Budapest ihlette, limitált szériás kitűzőket. Ruháján mostantól állást foglalhat az örök kérdésről, miszerint Buda vagy Pest a menőbb, de magára tűzheti a fonódó villamost, biciklit és az öreg nénit is tacskóval. A kitűzőket innen tudja megrendelni, de siessen, mert általában nagyon gyorsan elfogynak. Ha mégsem érez sürgetést a vásárlásra, szavazni akkor szavazhat itt alább, az ingyen van: nyomjon a menőre, ha odáig van az ötletért, a cikire meg értelemszerűen akkor, ha nincs.

1548 szavazat 1101 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta