OFFLINE

Hamarosan féláron lesz a fagylalt, készüljenek!

2016. április 20., szerda 13:56 |

Idén, május 8-án lesz "A Magyar Kézműves Fagylalt Napja" , amihez már most rengeteg fagyizó csatlakozott. Az eseményen féláron lehet kóstolni a különböző fagylaltokat, ugyanakkor a rendezvény fő célja, hogy a fagyizók, egy, a környezetükben található közintézményt, kórházat, csoportot is meglepjenek pár gombóc fagylalttal. Még várják azon cégek jelentkezéseket, amelyek kézműves fagylaltot árulnak, ha tud ilyet, ne legyen rest szólni a kezdeményezésről!  

MG 4538

Ezen a listán pedig megnézheti, hogy hol lesz féláron a fagyi és ha a fagyizó neve mellett lát egy intézményt, is az azért van, mert azt az intézményt ingyen fagyival ajándékozza meg a jótékonysági akció részeként.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta