OFFLINE

Pacman-mintás öltöny: menő vagy ciki?

2016. április 15., péntek 09:09

Menő-ciki rovatunkba általában olyan tárgyak vagy találmányok kerülnek be, amiket a "kell" kategória helyett inkább a kínosba minősítünk. Most azonban erről szó sincs: a MyModernMet oldalán futottunk bele a karácsonyi öltönyöket is gyártó OppoSuits újabb darabjába, ami a 80-as évek számítógépes játéka, a Pacman előtt tiszteleg. Az öltöny 109 dollárba, azaz alig 30 ezer forintba kerül: ennyiért normális darabot nem kapni, nemhogy valami különlegeset.

Az egyetlen, ami lehúzza az egéren tartott kezünket a Vásárlás gombról talán az, hogy az öltöny poliészterből készül. Érdemes egyébként megnézni a márka Instagramját, ugyanis találni ott négylevelű lóherével, illetve Batman és Superman logóval, de akár adásszünetet jelző grafikával díszített darabokat is.

Ön mit gondol az ötletről? Ha bejön vagy akár elgondolkodott azon, hogy meg is veszi, akkor kattintson a Menő gombra, ha viszont nem érti, hogy miért őrültünk meg annyira, akkor bizony a Ciki lesz a jó választás.

1091 szavazat 853 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta