OFFLINE

A rózsaszín az új kis fekete

2016. április 14., csütörtök 12:13

Míg az elmúlt pár szezonban a kabáttrendekre volt nagy hatással a rózsaszín, addig 2016 első felére a szintén feltűnő zöld mellett ez a nőies árnyalat lett az egyik legfelkapottabb szín az utcai divatban és a vörösszőnyeges eseményeken egyaránt. Sőt, kimondottan érdemes lesz beszerezni egy-egy ilyen darabot, mivel a rózsaszín az előrejelzések szerint jövőre sem fog kikopni a divatból.

A lányos színt olyan hírességek választották az elmúlt hónapokban, mint például Salma Hayek, Zendaya, Karlie Kloss vagy Elizabeth Olsen, de szerencsére a fast-fashion boltok is felkészültek a trendre, akár pár ezer forintért is beszerezhetünk egy-egy sikkes darabot. A Mangóban 6995 forintba kerül egy világos rózsaszín blúz, míg az Asos oldaláról körülbelül 11.605 forintért rendelhetünk pink kertészruhát. A Zarában 14.995 forintot kérnek egy virágmintás kezeslábasért, a H&M pedig 12.990 forintra árazta be a pink Gucci koppintását. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy hogyan hordják a hírességek a rózsaszínt világszerte!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta